Canelons de rostit de Nadal

Canelons de rostit de Nadal

S’acosta Nadal a passos ràpids, i ja s’ha d’anar pensant el menú. Una part pot ser innovació, així tenim la família distreta, però l’altra pot ser tradicional. I què més tradicional que uns canelons de rostit oi? Aquests formaràn part del nostre Sant Esteve.

Fa uns anys vaig tenir la sort d’anar a un taller de cuina nadalenca amb Mireia Carbó, i ens va ensenyar com fer canelons “boníssissims” com diu ella. I el que té la Mireia és que lo difícil ho fa fàcil, i ja veureu què vull dir més endavant…

Per fer aquesta recepta i més per Nadal, heu de comptar amb ingredients de qualitat. Jo he comptat amb els millors, un pollastre de creixement lent amb alimentació natural, El rei del galliner.
pollastre el rei del galliner

Si us fixeu en el pollastres, quan vas a comprar i veieu el pollastre amb cap, mireu la mida del cap respecte el cos. Si el cap és anormalment petit, vol dir que ha estat alimentat amb alimentació ràpida, pinsos preparats etc… i que no ha tingut mobilitat. Això és nota també en la distribució del greix, si el greix és tou, vol dir que no ha fet exercici… Menys saludable!

I la resta d’ingredients si són eco, millor, més sabor i més salut!

No us perdeu els trucs de la Mireia per a farcir els canelons, aquest cop n’he fet vídeo i tot!

Recull de receptes de Nadal

galetes de Nadal

Print Friendly, PDF & Email

Valoració de la recepta

  • (4.2 /5)
  • 21 ratings

Sigues social

Receptes relacionades