Desena edició d’All Those Food Market, 6 i 7 d’abril al TNC

All those market al TNC

Desena edició d’All Those Food Market, 6 i 7 d’abril al TNC

Desena edició d'All Those Food Market, que celebrarem els dies 6 i 7 d'abril al Teatre Nacional de Catalunya (TNC)!
Comptarem amb més de 100 emprenedors gastronòmics locals, novetats com el Bar Alegria, el nou restaurant de Carles Abellan i Max Colombo o per primera vegada un brew bar de cafè dirigit per Nomad Coffee, activitats com la xerrada d'Ada Parellada sobre cuina sostenible i tècniques de reaprofitament, i una exposició de cartells de les passades edicions per celebrar el nostre desè festival.

S’hi podrà tastar formatges de Formatges Camps, les melmelades de Rosons, els dònuts de La Donuteria, els embotits i la sobrassada de Can Ferrerico, entre altres clàssics del mercat. També es podran provar per primera vegada les delícies de Bollo Bakery, la ratafia de L’Hòstia, els dàtils d’Arabisimos i molts més productes artesanals que ompliran els passadissos del teatre durant tot el cap de setmana.
Aquesta desena edició comptarà també amb un fantàstic line-up als fogons. Serà una oportunitat única de gaudir en un entorn idíl·lic d’alguns dels restaurants més destacats de la ciutat com el Bar Alegria, que neix de la unió dels Abellan, pare i fill, amb Max Colombo del restaurant Xemei, la cuina del prestigiós xef Rafa Peña del restaurant Gresca, les tremendes pizzes de Frankie Gallo Cha Cha Cha o les delícies asiàtic-catalanes de Casa Xica. A ells s’hi sumaran altres projectes punters de la ciutat com The Fish and Chips Shop, el restaurant Chivuo’s o Aiueno, entre moltes altres propostes. Tota una experiència gastronòmica que es podrà viure, com sempre, acompanyada de tot tipus de begudes artesanes al ritme de la millor música.


Per primera vegada, All Those instal·larà un Brew Bar de la mà de Nomad Coffee on es podrà degustar les diferents tipologies de cafè de filtre i descobrir els seus mètodes d’elaboració.


Per altra banda, el festival disposarà, com ja és habitual, d’una variada oferta de tallers. Aquells que s’apropin al TNC tindran l’ocasió d’aprendre noves tècniques i pràctiques culinàries de la mà d’artesans com per exemple Rooftop Smokehouse, qui mostraran el procés de curació i fumat de peix o, com Santi Ortiz, qui ensenyarà a preparar els millors còctels primaverals.
Per suposat, els petits de la família podran escollir entre una gran quantitat d’activitats lúdiques gratuïtes, com crear divertides eines amb verdures o pintar ous de Pasqua amb tintes naturals presents en els aliments. Tampoc faltarà l’espai chill out per a nadons coordinat com sempre per Mammaproof, on tota la família podrà relaxar-se o gaudir jugant.

 

 

Dissabte 6 i diumenge 7 d’abril de 2019

Horari:
Dissabte: 11h – 23h Diumenge: 11h – 20h

Lloc:
Teatre Nacional de Catalunya Plaça de les Arts, 1,  Barcelona

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

, , ,

Encara hi ha comentaris.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.