Croquetes de conill, cuina d’aprofitament

Croquetes de conill, cuina d’aprofitament

Per Nadal vaig fer un conill farcit i rostit. El conill el va desossar la pollaire, i em va donar les “carcasses”. El primer que vaig fer va ser congelar les carcasses i guardar-les per més endavant. Fa uns dies vaig voler preparar un caldo amb les carcasses guardades, eren 3, i primer les vaig rostir en una cassola i afegir l’aigua i verdures després. Va coure durant 1h i 1/2, i un cop guardat el caldo, a les carcasses hi va quedar molta quantitat de conill, o sigui que vaig recuperar aquesta carn per les croquetes. La meitat la vaig guardar per a fer macarrons, que properament publicaré i l’altra meitat per les croquetes.

A mi m’agraden les croquetes, sobretot quan són líquides per dins, cruixent per fora, tobeta per dins. Una amiga sempre diu, que tot lo bo porta greix, ja que és un potenciador del sabor. En aquest cas és la nata la que amoroseix la sequetat del conill i li dóna el toc líquit que necessita.

Us animo a provar-ho… Amb les quantitats que poso aquí, en surten 24, jo he fet 12 i 12 al congelador… Segueix la cuina d’aprofitament del conill!!

Print Friendly, PDF & Email

Valoració de la recepta

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Sigues social

Receptes relacionades