Farcellets de bleda amb pilotilles i velouté de carbassa

Farcellets de bleda amb pilotilles i velouté de carbassa

Sempre que volem menjar bledes ens trobem que costa que siguin molt lluïdes, en aquesta recepta trobareu una proposta divertida i acolorida que segur que agradarà a tots!

Només cal trobar unes bones bledes, que siguin amb fulles grans i tendres. Ja em direu si us agrada el resultat final!

En aquesta recepta, per a fer contrapunt de tots els gustos, he afegit salsa de tomàquet ECO que ANETO ens va regalar a la fira Alimentaria. Val a dir que és molt bona, molt diferent de les que hi ha al mercat, esperem en candeletes per quan ja es pugui comprar.

Nosaltres no tenim hort, i quan algú proper et regala els fruits del seu hort, ho valoro molt. A darrera hi ha l’esforç de molts dies o mesos cuidant la terra, regant, vigilant les plagues… Per a que després ens ho mengem en 5 minuts!

Un dia de reunions familiars en que ens trobem cosins de Suïssa, Barcelona, Vilanova i Torredembarra, una tieta ens va regalar un menat de bledes. Fantàstiques i cruixents, acabades de collir, enormes de tamany i de un verd clar preciós.

Pensant en quina recepta fer, se’m va ocórrer fer farcellets. I fent cop d’ull a la nevera, tenia pilotilles, les mandonguilles petites típiques d’Osona. O sigui que era una bona combinació.

Pensant en sabors ja anava be, però li faltava el contrast de colors. També hi havia una velouté de carbassa fantàstica. I la salsa de tomàquet ecològica d’Aneto que ens va regalar a l’Alimentaria.

Print Friendly, PDF & Email

Valoració de la recepta

  • (4 /5)
  • 1 rating

Sigues social

Receptes relacionades