Visita a Alimentaria 2012

logo Alimentaria

Visita a Alimentaria 2012

Aquest any he visitat la Fira Alimentaria, i us asseguro que ha estat genial. Tant és així que m’he “despistat” de fer fotos i vídeo. Us en deixo un petítissim resum, on surten màquines sorprenents que fan sushi, nous productes i la furgoneta de Cacaolat.

logo Alimentaria

Ha estat una Fira impressionant, molt professional, amb les empreses molt ben preparades per vendre a tot el món. S’està fent un gran esforç, fa anys amb prou feines escoltaves altres idiomes diferents del castellà o català, aquest any era una Fira absolutament internacional, enhorabona!

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

, ,

Encara hi ha comentaris.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.