Mini Lemon Pie, Tarta de llimona amb merenga

Mini Lemon Pie, Tarta de llimona amb merenga

Fa uns dies vaig fer una votació a Instagram preguntant què volieu que publiqués properament si un postre o un arròs. A les primeres hores va guanyar arròs… i va acabar guanyant el postre. O sigui que publicaré un postre que serveix per a tot l’any, un mini lemon pie, o tarta de llimona amb merenga.

Com més gran em faig més m’agrada la pastisseria mini, curiós oi? Que acaba essent no gaire pràctic, ja que porta molta més feina que la pastisseria de mida gran. 😀
Sempre havia volgut fer el “lemon pie” o pastís de llimona, una exquisidesa que últimament s’ha posat molt de moda com a pastisseria americana, però el cert és que gaudeix d’un origen ben francès.

Avís a navegants: He de reconèixer que la llimona a mi em perd, i que m’agrada notar la seva acidesa, per tant, als que no us agradi així, haureu de pujar el sucre de la recepta.

La recepta es composa de tres parts:

  • Les bases de pasta brisa (són de Bon Preu, en van 18 per paquet)
  • Crema de llimona
  • Merenga

 

Un truc

Les bases de pasta brisa són precuites, per tant és molt recomanable que li donem un toc de forn primer, per a coure del tot la tartaleta, així no es mullarà amb la crema.

Print Friendly, PDF & Email

Valoració de la recepta

  • (5 /5)
  • 1 rating

Sigues social

Receptes relacionades