Mengem per que altres puguin fer-ho – CFC – 21 d'octubre

Sopar Barcelona, EDUCO

Mengem per que altres puguin fer-ho – CFC – 21 d'octubre

CFC (Sopars amb Data de Caducitat) és un projecte solidari que persegueix sensibilitzar davant el malbaratament alimentari i la malnutrició infantil que pateixen actualment els nens de casa nostra.

Sopar Barcelona

Em fa molta il·lusió presentar-vos una nova col·laboració, en aquest cas amb CFC. La idea de la qual va nèixer fa un parell d’anys d’assabentar-nos de la quantitat d’aliments que arribem a tirar, (7,7 milions de tones a l’any a Espanya, segons la FAO) i a la vegada , després de veure les notícies sobre els índexs de malnutrició infantil que hi ha aquí: 2,55 milions de nens i nenes estan en risc de pobresa i exclusió social, segons un recent informe d’EDUCO.

beques menjador 640

A partir d’aquests dos paràmetres vam decidir construir un projecte que tingués com pilars fonamentals el rebuig alimentari i millorar l’alimentació dels nens i nenes més vulnerables.

El procediment és ben senzill: recuperem part dels ingredients que pel seu aspecte, data de consum preferent o inclús de caducitat, es llencen a les escombraries. Un equip de cuina liderat per Anna Genís (Llepadits.com), elaborarà un menú de sopar solidari. Els assistents a l’àpat paguen un preu que va destinat a Associacions, Ong, Entitats que lluiten per la fam i la malnutrició infantil al nostre país.
En aquest cas, el sopar es cel·lebrarà el pròxim dimecres 21 d’octubre a les 20:30h, al menjador de l’Escola Garbí (c/ Sant Mateu, 34-38 . Esplugues del Llobregat).
La donació és de 60€ per persona.

 

Els beneficis es destinaran a la campaña beques menjador d’EDUCO.

becas comedor Educo

La vetllada será conduida per l’actriu Macarena Gómez (“La que se avecina”, “Musarañas”, “Las brujas de Zugarramurdi), qui va empatitzar des del primer moment amb el projecte.

macarena gomez

Un sopar solidari en el qual societat, comunitat educativa i institucions ens ajudaran a canviar el nostre xip sobre allò que  mengem, allò que tirem i tot el que podem fer amb ben poc.

 

ONG Educo

Respecte a Educo
Educo és una ONG global de cooperació per al desenvolupament que treballa des de fa 25 anys a favor de la infància i del seu entorn per promoure societats més justes i equitatives que garanteixin els seus drets i el seu benestar. En especial el dret a rebre una educació de qualitat, que és el mitjà indispensable per a sortir de les situacions de pobresa i marginalitat.
Desenvolupen la seva tasca a 15 països d’Asia, Amèrica i Àfrica i duen a terme 134 projectes de cooperació internacional per al desenvolupament i beneficien directament a més de 695.000 nens, nenes i joves i 296.000 persones adultes.
La seva missió parteix de protegir a la infancia enfront de qualsevol forma de vulneració dels seus drets. treballen per a què gaudeixin d’un entorn saludable i lliure de qualsevol forma de violència, abús, explotació o discrimació.

 


El sopar es farà amb menjar provinent del rebuig del canal comercial, ajudant a conscienciar sobre el malbaratament alimentari.

 

Per apuntar-te fes clic aquí:

 Sopar solidari amb la malnutrició infantil i contra el malbaratament alimentari

Organitza:

Cenas con Fecha de Caducidad

Col·labora:

Euht Stpol

patums_i_memas
XDE_350

ajuntament esplugues llobregat

 

Llepadits bloc de cuina i botiga online

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

, , , , ,

Encara hi ha comentaris.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.