Iniciar sessió

Registrar-se

Festa del Vi i la Verema a l'Antiga 2015, a Poboleda (Priorat) 12 de setembre

Festa del vi a Poboleda

Festa del Vi i la Verema a l'Antiga 2015, a Poboleda (Priorat) 12 de setembre

Festa del vi a Poboleda

El proper 12 de setembre es farà la Festa del Vi i la Verema a l’Antiga de Poboleda. Mostra i degustació de vins de la DOQ Priorat, especialment dels cellers de Poboleda. Es realitza als carrers més cèntrics del nucli de Poboleda, als baixos de les cases pairals d’aquests carrers.

Poboleda - Priorat

La jornada s’inicia a les 7:30 h a la carretera, amb una sortida col·lectiva per anar a veremar oberta al públic. Posteriorment es transporta al raïm collit a l’entrada de Poboleda, on es realitza la “piada” (premsada) del raïm a l’antiga (amb els peus) i el públic hi pot participar.

verema a Poboleda

Print Friendly, PDF & Email

, , , ,

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari