Receptaris de menús saludables amb plats típics de la cuina catalana

Receptaris menús saludables Plats típics

Receptaris de menús saludables amb plats típics de la cuina catalana

Receptaris menús saludables Plats típics
La Diputació ha fet un receptari que compta amb algunes de les més tradicionals receptes vinculades a celebracions i festivitats catalanes, amb les que s’han elaborat les combinacions de plats més adequades per aconseguir àpats saludables.

La nostra cuina té una llarga tradició, marcada per la varietat i qualitat dels productes que utilitza i per les seves receptes que gaudeixen d’un merescut prestigi a nivell tant local com internacional, que cal conservar i transmetre com a símbol de la identitat del territori català.

Així doncs, amb aquest material es vol contribuir a mantenir vives les nostres tradicions gastronòmiques i alhora promoure estils de vida i hàbits saludables conjugant tradició, plaer i salut.

Podeu descarregar el receptari aquí

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

, ,

2 Responses to Receptaris de menús saludables amb plats típics de la cuina catalana

 1. Pilar 29/01/2015 at 23:36 #

  Hola Soc de Sabadell i no puc asistir aquest taller ja que traballo, hauria alguna manera de pogué re bre información i les receptes per fer dolços sense sucre. Gracias anticipades salutaciones.
  Pilar

  • llepadits 02/02/2015 at 08:55 #

   Hola Pilar

   Gràcies per la visita al blog, aquí mateix pots trobar moltes receptes, si busques al buscador de dalt a la dreta, posa xarop atzavara i et sortirà totes les receptes que són sense sucre.

   Salutacions

   Anna

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.