Seitons marinats

Seitons marinats

Seitons marinats

Seitons marinats

Seitons marinats

Primer de tot

500 gr de seitons nets sense cap i tripa

Sal gruixuda

Vinagre de vi

Per al marinat

3 dents d’all

Oli verge d’oliva

Elaboració

Es netegen els seitons, es treu el cap i la tripa, i es posa en un recipient amb sal gruixuda, i es completa amb un raig de vinagre a sobre. Ho deixem reposar unes 5h. Passades les 5h els traiem del recipient i els netegem amb aigua per a treure les restes de sal i els tallem per la meitat, traient l’espina i obrint-los. Es posen en un recipient amb oli d’oliva verge, hi anem intercalant oli, all trinxat molt petit i els seitons oberts fins a completar. Ho deixem marinar mínim 24h. Es molt bo amb amanides, pa amb tomàquet, torrades, el que es vulgui!

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

, , ,

2 Responses to Seitons marinats

  1. rosina 18/02/2017 at 00:38 #

    m’agradaria rebre més receptes

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.