Paella Vegetal amb arrós integral

Paella Vegetal amb Arròs integral

Paella Vegetal amb arrós integral

Fa molt de temps que volia experimentar amb paelles, era la meva assignatura pendent. Com sabeu al juliol em va tocar en un sorteig de La cuina de casa, un curs de cuina a l’Escola Bellart de David Lienas. Han estat 6 dies molt intensos amb un promig de 6-7 receptes per classe (en 2 hores!), molt interessant i que ha fet que hagi après molt. A banda dels Tallers de cuina que habitualment vaig, feia anys i panys que no anava a un curs, de fet hi havia anat als 10 anys, havia tingut un accident a l’escola i vaig estar anys sense poder fer gaires activitats físiques, només em quedaven les musicals i culinàries, així em vaig anar aficionant a la cuina i a la música.

Tot i que en el curs no es veia específicament aquesta paella jo n’he fet una adaptació als meus gustos. L’arrós integral es de fàcil digestió i te sucre lent que afavoreix la alliberament d’energia durant hores.

Ingredients:

 • 2 pastanagues
 • 1 pebrot verd
 • 1 tomàquet
 • 3 carxofes
 • 12 tasses caldo vegetal
 • 1 picada feta amb ametlles, avellanes, pinyons, 2 culleradetes de polpa de nyora, 2 dents d’all, julivert, 1 cullerada d‘oli d’oliva i 4 cullerades d’aigua
 • 4 tasses d’arròs semi integral

Elaboració:
Tallem tota la verdura ben petita, comencem per la verdura més dura i que per tant tarda més en coure. Posem a sofregir la pastanaga i el pebrot, a continuació hi posem la carxofa i quan sigui una mica tou el tomàquet. Afegim l’arrós i deixem que s’impregni uns moments de aquest sofregit.

Hi posem el caldo vegetal bullint i tot seguit la picada i la polpa de nyora, ho fem bullir uns 25-30 minuts fins que sigui a punt. Rectificar de sal al final.

Està absolutament deliciós, es pot guardar d’un dia per l’altre i encara tindrà els gustos més amalgamats.

Que vagi de gust!

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

, , ,

6 Responses to Paella Vegetal amb arrós integral

 1. starbase 16/08/2010 at 19:37 #

  Hola Anna, quin arròs tan bo!!
  I darrerament m’interessa el fet de muntar arrossos totalment vegetals, així que aquest em ve de meravella 😀

  Jo vaig tenir la sort d’anar a aquests cursos i m’ho vaig passar molt bé. M’alegra que tú tambè n’hagis tret profit.

  Per cert, aquí a Mérida tenen uns fabricants de patates fregides que em recorden a les de la rambla de la teva estimada Vilanova hehe. Boníssimes.

  Una abraçada.

  • llepadits 18/08/2010 at 15:35 #

   Hola Starbase!!

   Gràcies! em va quedar bo, i al dia seguent encara estava més bo. Em fa molta alegria que al final em surti bona aquesta paella, era una espineta que tenia clavada…

   Ja t’he respost al Blog lo de les patates, son les del Trifón, son boníssimes, hi ha un llibre que diu “que no has de deixar de tastar quan vinguis a Vilanova i la Geltrú” i surten les patates del Trifón he he

   Bones vacances!! ja vaig veient que t’ho estàs passant d’allò més be!

   Una abraçada

   Anna

 2. Carme 16/08/2010 at 21:27 #

  Mmmmmmm, que bona!!, molt bona aparença i per descomptat millor gust.
  salut,

  • llepadits 18/08/2010 at 15:35 #

   Gràcies Carme!

   Sobretot venint d’una mestra com tú!

   Anna

 3. Mariàngels 16/08/2010 at 22:12 #

  Aquest arrós m’està demanant que hi posi la cullera: t’ha queda preciós!!!

  • llepadits 18/08/2010 at 15:36 #

   Hola Mariàngels,

   La cullera, la forquilla, tot… la llesqueta de pa… buf, molt bo!

   Saludets!

   Anna

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.