Melmelada de taronja ecològica i poma

Melmelada de taronja ecològica i poma

Aquesta recepta la he realitzat a base de cítrics ecológics que m’ha enviat Naranjas Che. Haig de dir que no te res a veure amb els altres no ecològics, molta més aroma, molt gust i la pell sense vernis.

Es tracta d’una empresa que compta amb més de cinc anys d’experiència en el sector de l’agricultura ecològica, perquè els agrada cuidar els seus clients oferint-los aliments de qualitat sanitària i nutritiva i perquè és respectuosa amb el medi ambient.

Si voleu comprar taronges o comprar mandarines ecològiques, o millor encara, si el que voleu és comprar una caixa de cítrics ecològics completament personalitzada, al teu gust, combinant quilo per quilo tots els seus cítrics ecològics fins a confeccionar la caixa, a Naranjas Che.

Vaig demanar a Naranjas Che si em podien dir per a que li deien cítrics ecològics i em varen enviar aquest text, com veureu realment hi ha moltes diferències:

“Tots els camps de cítrics pertanyents a NARANJAS CHE, estan certificats i homologats per a respectar la normativa de PRODUCCIÓ ECOLÒGICA, inscrits en el Comité d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana amb núm. de llicència: 1604.

Un sistema de producció sostenible que exclou l’ús de productes químics, per a la preservació del medi ambient, augmentant la fertilitat del sòl proporcionant als aliments totes les propietats naturals característiques dels mateixos.

Aquest sistema utilitza com a model a la mateixa Naturalesa, extraient d’ella tota la informació possible, unida amb els actuals coneixements tècnics i científics. D’aquesta manera:

  • Respecta els cicles naturals dels cultius, evitant la degradació i contaminació dels ecosistemes. Afavorix la biodiversitat i l’equilibri ecològic a través de diferents pràctiques: rotacions, associacions, abonaments verds, tanques, ramaderia extensiva, etc.
  • Potència la fertilitat natural dels sòls i o la capacitat productiva. Recicla els nutrients incorporant-los novament al sòl com compost o abonaments orgànics, seguint la premissa que ‘lo que ix de la terra ha de tornar a ella’.
  • Utilitza de forma òptima els recursos naturals. Així, afavorix el flux d’energia en què les plantes verdes capten l’energia del sol, movent tot l’ecosistema.
  • No incorporen als aliments substàncies o residus que resulten perjudicials per a la salut o minven la seua capacitat alimentària, ni en el cultiu, producció d’aliments, collita, ni en la seua conservació posterior.

Taronges de Cultius Ecològics
Tenen un major contingut de vitamina C, suc i fibra, la qual cosa aporta majors beneficis per a la salut de les persones.

Un major aguant de magatzematge i una pell amb més contingut en essències i aromes.

Els tarongers tenen a més un període de vida en producció més llarg Una reducció de tractaments tòxics considerable que afecten la salut i a l’ambient.

Així, mentres que una taronja convencional rep més de 15 tractaments a l’any, amb l’aplicació del menys 50 substàncies tòxiques en el fruit, tant en el camp com en el procés post collita i de conservació.”

Les taronges ecològiques estan exemptes de totes estes substàncies.

Print Friendly, PDF & Email

Valoració de la recepta

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Sigues social

Receptes relacionades