Iniciar sessió

Registrar-se

Cheesecake de carbassa potimarron

Cheesecake de carbassa potimarron

Receptes que s’inspiren en fotos vistes a Instagram… Després de setmanes de “bombardeig” per part de @jordipan a Instagram amb proves i més proves de pastissos tipus Cheesecake, al final m’he animat a provar una recepta de Cheesecake (pastís de formatge) de carbassa potimarron.

La fira de la Carbassa d’Esponellà

Coincideix que fa 2 caps de setmana, varem anar a la fira de la Carbassa a Esponellà, coincidint amb una trobada familiar. Una fira que presenta tapes, plats, bunyols i tot tipus de productes derivats de la carbassa.

fira de la carbassa a Esponellà

Carbasses de tota mida i colors

fira de la carbassa a Esponellà

Carbasses decoratives

fira de la carbassa a Esponellà

Fills de cosins que ja són experts venedors a la Fira!

fira de la carbassa a Esponellà

Perquè li diem “potimarron”?

El nom de potimarron ve de potiron (carbassa en francès) i marron (castanya en francès), ja que el seu gust recorda aquestes dues. És una carbassa molt gustosa…

carbassa potimarron

Origen de la carbassa

La carbassa té origen americà, va ser un dels cultius que es va introduir a Europa quan varen establir els primers intercanvis comercials.

Propietats de la carbassa

Conté moltes vitamines A i C i És rica en potassi, calci, magnesi, ferro. Té capacitat de reforçar les defenses i la seva gran concentració de nutrients i antioxidants la fan molt indicada per aquelles persones que segueixen dietes baixes en grases. Els agents emolients de la carbassa ajuden a regenerar i suavitzar les mucoses de la boca, gola i esòfag.

 

Cheesecake de carbassa potimarron

Print Friendly, PDF & Email

Recipe Rating

  • (0 /5)
  • 0 ratings

Be Social

About Chef

Related Recipes