Novena edició de la Fira Mercat de Mercats, 19-20-21 d’octubre

Mercat de mercats a Barcelona

Novena edició de la Fira Mercat de Mercats, 19-20-21 d’octubre

Com cada any quan arriben aquestes dates ja estem esperant el Mercat de Mercats, desitjant veure’n les novetats i anar a totes les activitats que s’hi fa. A l’explanada de la Catedral hi trobareu:

Proximitat, reaprofitament i sostenibilitat són els eixos sobre els que pivotarà l’edició 2018 de Mercat de Mercats i es respirarà en tota la Fira amb senyalitzacions específiques, ponències a l’Aula i xerrades dels Artistes de Mercat, que també giraran entorn d’aquesta temàtica.  Aquest any es potencia l’Espai Familiar, i es conviden els mercats especials no alimentaris i un de fora de la ciutat (Manresa).

El Celler del Mercat mostrarà una representació especial de vins de totes les DO catalanes elaborada pel sommelier Ferran Centelles, que també oferirà dos tastos guiats a l’Aula de Mercat.

L’Aula de Mercat centrarà l’interès pedagògic amb ponències i showcookings gratuïts, també de cuiners de mercats de tot l’Estat.

A la secció Tapes de Mercat, 14 paradistes i restaurants propers a mercats oferiran les seves millors propostes.

Mercat de mercats a Barcelona

 

 

Els horaris de l’Aula de Mercat seran: divendres, de 13 a 21.30h; dissabte, de 12.15 a 1.15h; i diumenge, de 11.30 a 19.15h.

Podeu trobar més informació d’activitats i agenda a: http://ajuntament.barcelona.cat/somdemercat/ca/mercat-de-mercats

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

,

Encara hi ha comentaris.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.