Google prepara una app de mòbil que compta calories automàticament

App mòbil de Google Im2calories

Google prepara una app de mòbil que compta calories automàticament

App mòbil de Google Im2calories
Ets dels que comptes calories quan menges? Aviat no et caldrà fer-ho…

Google no ens deixa de sorprendre, aquest cop amb una app mòbil que compta calories a partir d’una foto. Sí sí, ho heu llegit bé, si abans de menjar voleu saber quantes calories us ofereix el menjar que heu preparat, amb una foto tindràs aquesta informació.

L’app surt per evitar que hagis d’introduïr ingredient a ingredient per a poder calcular-ho.

Essent rigorosos, sembla que no podrà ser molt exacta. A partir d’una foto és difícil que l’aplicació sàpiga el tipus de cocció que s’ha emprat… Si hi ha alguna salsa entremig que no es veu… Quin farcit porta…

Vosaltres com ho veieu? Us agrada la idea?

Mireu aquest vídeo, on un grup de cuiners comenten l’aplicació:

Si els restaurants es queixaven que des del boom de les xarxes socials se’ls endarrereix i molt, el servei a taula degut al seguit de fotos que han de fer els clients abans de començar a menjar, ara s’hi afegirà el temps de comptar calories… veure si és saludable i sinó… és tornarà el plat dient que són masses calories? Ai ai ai…

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

, , ,

Encara hi ha comentaris.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.