Nutrapp, la plataforma online pionera en educació nutricional

Nutrapp

Nutrapp, la plataforma online pionera en educació nutricional

Nutrapp

Nutrapp, la plataforma online pionera en educació nutricional, es presenta a Mobile World Centre.

Basat en un estudi científic, el mètode proposa una revolució a la millora dels hàbits alimentaris a través del telèfon mòbil.
Abril 2015. El proper 10 d'abril a les 19h, es presentarà al MWC de Barcelona (Carrer de Fontanella, 2), la plataforma en línia d'educació nutricional NUTRAPP. La celebració consistirà en una taula rodona on diferents experts parlaran sobre la utilització de les aplicacions en la modificació dels hàbits alimentaris.

Els ponents seran:

Es realitzarà un recorregut sensorial pels diferents aliments que formen part de la Dieta Mediterrània, considerada des de fa pocs anys Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. El periodista Blai Marsé seleccionarà la música de l’esdeveniment i durant l’acte es realitzaran diferents sortejos.
És en aquest espai que ens encantaria poder comptar amb alguns bloggers de cuina perquè porteu cuinat un plat senzill de dieta mediterrània, allà no es pot cuinar, però sí que hi ha taules per poder mostrar el vostre producte i que la gent ho provi.

Sobre Nutrapp

Immediatesa i rigorositat és el seu segell distintiu, el servei d’assessorament nutricional online, avalat pel Ministeri de Sanitat i la Societat Espanyola de Nutrició Comunitària. Nutrapp es basa en una investigació realitzada en 2012 on s’implantava un sistema de coaching nutricional en línia per millorar els hàbits alimentaris i la implantació de la dieta mediterrània. Els resultats d’aquest estudi van ser més que satisfactoris ja que es va aconseguir, per exemple, un increment del 53% del consum de peix, verdura i fruita, i una reducció de la rebosteria industrial.

Nutrapp es dirigeix ​​a aquelles persones que necessiten un canvi en la seva vida alimentària, un canvi en la seva dieta fins i tot millorant-la. A més, el servei ofereix assessorament nutricional a col·lectius escolars, associacions, empreses i també l’opció de resoldre dubtes a l’instant.
El funcionament és molt senzill, basant-se en l’ús d’apps de missatgeria instantània, xarxes socials i la web-app interactiva nutrapp.es  i nutrapp.cat. L’usuari adquireix el servei que s’ajusta a les seves característiques (Nutrapp Coach, Nutrapp Flash o Nutrapp Educa). Després, una nutricionista connecta amb ell i es proposen uns reptes. A partir d’aquí, s’implanta un sistema de seguiment i coaching en línia amb l’objectiu d’assolir l’objectiu desitjat.

La doctora Marga Serra és la impulsora del projecte, i s’ha envoltat d’un equip de nutricionistes i professionals del sector que garanteixen i donen credibilitat al servei. Un cop més, les noves tecnologies es posen a l’abast de les persones amb l’objectiu de fer més senzill i saludable el nostre dia a dia.

Més informació:

Marga Serra

info @ nutrapp.es
Telf. 620861313

www.nutrapp.es
www.nutrapp.cat
www.facebook.com/nutrapp
@nutrapp
Instagram @nutrapp

Dr. Lluis Serra, Catedràtic de Salut Pública de la ULPGC. President de IFMED. President de la ONG “Nutrición sin Fronteras.”
Dr. Joan Cornet, Director de MHealth.
Dra. Alicia Aguilar Directora del máster nutrició i salut de la UOC.
Ada Parellada, restauradora i comunicadora.
Moderador: Jordi Cervera, periodista i escriptor.

IMG_3201p

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

, , , , ,

Encara hi ha comentaris.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.