Un taller de cuina i conserves als horts de Can Sangles és la primera activitat del programa “Tastets d’hort”

Un taller de cuina i conserves als horts de Can Sangles és la primera activitat del programa “Tastets d’hort”

Un taller de cuina i conserves als horts de Can Sangles és la primera activitat del programa “Tastets d’hort”

El programa té com a objectiu fomentar l’horticultura ecològica i donar a conèixer les hortes municipals de Can Sangles i de la Platja del Dolcet

El dijous 1 d’agost a les 19h als Horts de Can Sangles el cuiner David Sanglas, del restaurant Sambucus, explicarà receptes senzilles i mètodes de conserva per aprofitar la sobreproducció de verdures de l’hort que es produeix durant l’estiu. La durada del taller és d’1 hora i és gratuït, si bé s’aconsella inscripció prèvia (93.851.50.22, mediambient@manlleu.cat).

A continuació es farà el sorteig del concurs “A Manlleu l’estalvi energètic té premi!” convocat en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible i es coneixerà així la persona guanyadora del val per a dues persones durant mig dia per anar en bicicleta elèctrica per Manlleu, gentilesa de l’empresa www.labicicletaelectrica.cat.

Ja per acabar es farà un sopar entre hortolans i hortolanes amb parcel·la municipal d’hort a Can Sangles i a la Platja del Dolcet, per compartir menjar el que cadascú porti de casa.

El programa Tastets d’hort, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, continuarà al setembre amb noves activitats formatives i articles sobre l’hort ecològic. Tot plegat per donar a conèixer les dues zones municipals d’horta i coincidint amb el període que s’obrirà perquè les persones i entitats interessades puguin inscriure’s per participar en el sorteig per conrear una parcel·la d’hort durant els propers quatre anys.

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

, , , ,

Encara hi ha comentaris.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.