Taller de cuina de la Toscana en la platja de Tavernes, una de les novetats del Festival Sete Sóis Sete Luas

Taller de cuina de la Toscana en la platja de Tavernes, una de les novetats del Festival Sete Sóis Sete Luas

Taller de cuina de la Toscana en la platja de Tavernes, una de les novetats del Festival Sete Sóis Sete Luas

Ultima hora, ens diuen que ja és COMPLET!

Una de les novetats del Festival Sete Sóis Sete Luas d’enguany és la incorporació de l’element gastronòmic dins de la programació. Així, els dies 8, 9 i 10 d’agost tindrà lloc un taller de cuina de la Toscana. Hui dilluns 23 de juliol s’ha obert el període de matrícula sols per a 20 participants i s’ha cobert en poques hores.

 

La cuina de la Toscana serà l’eix que vertebrarà el taller de cuina que s’impartirà els dies 8, 9 i 10 d’agost en la platja de Tavernes, dins de la nova edició del FSSSL que es va encetar amb el porrat del Clot i l’actuació de Pep Gimeno el Botifarra i Miquel Gil.

L’escoleta de la platja de Tavernes, en el carrer Algemesi, 15, en la urbanització de los Naranjos, acollirà el taller de cuina. Les cuineres de la Toscana Paola Angiolini i Roberta Lupi ensenyaran als participants l’elaboració dels següents plats típics:

Paté ai fegatini di pollo; Panzanella; Pappa al pomodoro; Ficattole; Ragù di carne alla toscana; Risotto al nero di seppia; Spaghetti con le acciughe; Cacciucco alla livornese; Zuppa di cavolo; Polpo alla piombinese; Baccalà con i porri; Triglie alla livornese; Spezzatino con le Patate; Polpettine alla florentina; Cinghiale in umido; Frati toscani; Crostata di frutta/marmellata; Schiacciata fiorentina; Torta di mele.

La participació en este curs està limitada a 20 persones. L’horari dels tallers serà dijous 8 i divendres 9 d’agost de 18h a 21 hores, i dissabte 10 de 10h a 13 hores.

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

, , , ,

2 Responses to Taller de cuina de la Toscana en la platja de Tavernes, una de les novetats del Festival Sete Sóis Sete Luas

    • llepadits 31/07/2013 at 16:20 #

      Gràcies per l’actualització!

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.