Degustació de gelats Ben & Jerry

Degustació de gelats Ben & Jerry

Degustació de gelats Ben & Jerry

Chocolate Fudge Brownie

Chocolate Fudge Brownie

Aquest divendres varem ser convidats alguns Blocaires a la degustació de gelats de Ben & Jerry, a les oficines de Unilever de Barcelona.

Varem ser molt ben rebuts per les responsables de Màrqueting de Ben & Jerry. Primer ens varen explicar l’origen de l’empresa (de Vermont, Estats Units). Després la filosofia de l’empresa, fer gelats divertits i diferents amb molta qualitat.

Tinc de dir que m’agrada i conec el tema dels gelats, ja que fa molts anys (uns 15) que tinc una màquina geladora, la Magnum 800 de Simac (italiana), i que tinc llibres de receptaris de gelats, italians alguns, anglesos i francesos altres. Amb molt bones receptes de gelats que he anat provant i fent. Soc una fan absoluta dels gelats italians i soc molt crítica amb la mala qualitat de gelats que a vegades es veu arreu. Com tot en la cuina, si els ingredients son de molt bona qualitat el gelat final també ho serà.

Exemple de gelat "serrat"

Exemple de gelat

Seguint amb la degustació, el cuiner Jaime Drudis, ens va explicar com estava fet el gelat i com es feia un tast (cata) de gelat. Molt clar amb les seves explicacions, va “serrar” una tarrina de gelat per a mostrar el seu interior a tothom i poder il·lustrar el que ens deia amb imatges.

Varem començar a tastar pel gelat de Chocolate Fudge Brownie, un gust boníssim i espectacular el gust a xocolata, per seguir per Chunky Monkey, Strawberry Cheesecake, i d’altres gustos que no estan a les tendes actualment. Personalment em quedo amb 3, les 2 de xocolata negra, i un sorbet de mango i fruits del bosc molt fresc i bo.

Strawberry Cheesecake

Strawberry Cheesecake

Es nota que la llet, nata e ingredients son de qualitat, i també sorpren que no son molts els gustos que fan, son uns 10 i prou, pero suposo que volen abarcar menys i millor que molt i malament.

Primer els blocaires no parlavem gaire, però després varem començar a fer preguntes i una d’elles fou com faria una recepta amb un gelat el cuiner Jaime, ell ens va complaure i va preparar una recepta senzilla i bona.

Recepta de Jaime Drudis

Recepta de Jaime Drudis

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

, , ,

5 Responses to Degustació de gelats Ben & Jerry

 1. Gemma 05/08/2009 at 08:09 #

  Quina sort, devia ser una degustació mooollt interessant, llàstima que estava de vacances i m’ho vaig perdre 🙁
  A mi els gelats m’encanten, a veure si en tornen a organitzar una altra ben aviat 😉

 2. admin 05/08/2009 at 11:02 #

  Hola Gemma, amb el teu permís els vaig deixar les dades teves per a que et convidessin i em van dir que així ho farien, o sigui que esperem que ens avisin. T’asseguro que va ser molt curiós veure com es fa una cata de gelats… Bon estiu!

 3. Ester (@picaronablog) 06/08/2012 at 17:00 #

  Anna, a mi el que m’agradaria és tenir alguna recepta base per fer gelats amb les fruites que hi ha ara. Sovint se’m retrassa alguna a la nevera i fer-ne gelats és una bona manera de donar-los sortida.

  Gràcies!!!

  • llepadits 21/08/2012 at 17:54 #

   Hola Ester!

   Un bon truc es pensar que has de tenir entre 200 i 400 gr de fruita + 500 cc de nata 35% MG o 300 nata i la resta llet + aromes com vainilla, canyella (si s’escau), + 50 cc de licor (fa que el gel sigui més petitó + sucre que com a mínim has de posar-ne entre 100 i 200 gr.

   Totes aquestes quantitats son relatives a 800 gr de gelat, que és el que te la meva geladora, si en vols més o menys has de fer regles de 3.

   El sucre fa que sigui suau el gelat, el licor fa que sigui petit el cristall, i la nata li dona cremositat.

   També tingues en compte que el licor i les aromes es noten molt poc, o sigui que no tinguis por.

   Ja em diràs com va!

   Petons

   Anna

   • Ester (@picaronablog) 21/08/2012 at 17:58 #

    Ho tindré present i ho provaré de seguida, que amb aquesta calor els geladets venen molt de gust!
    Una abraçada i mil gràcies!!!

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.