Carbassa ballarina

carbassa

Carbassa ballarina

No em pregunteu perquè doncs encara no ho entenc, si hi ha algun físic a la sala que ens ho digui, l’altre dia posant a coure una carbassa al forn em vaig trobar amb que tenia qualitats de ballarina. I no em vaig poder resistir de fer aquest vídeo, es impressionant com es mou, us puc assegurar que s’hi va estar una bona estona. Es volia resistir a l’escalf del forn? no se…

En fi, desitjo que us agradi.

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

,

2 Responses to Carbassa ballarina

  1. inga 06/02/2009 at 09:49 #

    Què bo! Però el millor…la musiqueta!!!

  2. admin 07/02/2009 at 23:06 #

    Doncs encara no se perquè ballava!! però s’hi va estar força estona, ahir em va passar amb un pebrot, però al final va acabar fent “carantonyes” a una carbassa, coses de verdures!

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.