166a Fira de la Candelera 2017 a Molins de Rei

Fira de la Candelera 2017 Molins de Rei

166a Fira de la Candelera 2017 a Molins de Rei

Molins de Rei es prepara per l’edició de la 166ª Fira de la Candelera. El cap de setmana del 3, 4 i 5 de febrer, més de 900 expositors oferiran els seus productes i serveis als visitants.

Fira de la Candelera 2017 Molins de Rei

També hi ha novetats en els tastos i els maridatges, l’organització ha apostat per millorar l’experiència gastronòmica dels participants traslladant-los a La Gòtica. El canvi d’escenari permetrà donar cabuda a més persones i millorar-ne la comoditat i, al mateix temps, posar en valor el Palau dels Requesens.

Enguany, els tastos de cerveses artesanes son una sel·lecció a càrrec del Barcelona Beer Festival i el tast de formatges son alguns dels finalistes de la Fira de St Ermengol 2016 de la Seu d’Urgell.

Per segon any s’amplien els tastos un cop passat el cap de setmana de la Fira amb tres experiències entorn a la Música, el tast a cegues i el cinema i la xocolata.

A més, per primera vegada, la Fira de la Candelera fa un reconeixement a altres fires que també destaquen per la seva bona acollida entre els visitants i les convida amb la finalitat de crear sinèrgies. Aquest primer reconeixement serà per a la Fira del ‘Avet d’Espinelves, que disposarà d’un estand informatiu en el marc de la Fira de la Natura.

fira planter Candelera

Fira del Planter, dels Arbres Fruiters i de la Jardineria

Al voltant de l’església. Dissabte al matí tindrà lloc el Concurs de Planter, en el qual participaran els expositors del sector
del Planter. Hi trobareu els Tallers d’horta i d’herbes aromàtiques.

 

Fira de la Maquinària Agrícola i de Jardineria

Ubicada al c. Major, entre el c. Pare Manyanet i el c. d’Ignasi Iglésies

 

Mostra de Bestiar

Ubicada al c. del Foment i al pati de la Fundació Agrària de Molins de Rei. En aquest espai trobareu els Tallers de granja.

 

Fira de Vins

A la pl. de la Llibertat. Enguany se’n celebra la 36a edició amb la DO convidada Denominació d’Origen Alella.

Hi col·laboren: Denominació d’Origen Alella i Incavi (Institut Català del Vi)

 

Fira de la Natura

Ubicada a la Plaça del Mercat, presenta una àmplia oferta de productes vinculats a la natura, entre ells l’oci a la natura

 

fira alimentació Candelera

Fira de l’Alimentació

Al passeig del Terraplè i al carrer del Molí trobareu una àmplia i diversa varietat de productes alimentaris de qualitat. Al carrer del Dr. Barraquer i al tram del carrer de Rafael Casanova davant del Mercat Municipal, hi haurà les parades d’artesania d’alimentació.

i molt i molt més!

Mireu a http://www.candelera.cat/

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

, , , ,

Encara hi ha comentaris.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.