All Those Food Market a Barcelona 13 i 14 de juny

All those food market

All Those Food Market a Barcelona 13 i 14 de juny

All Those Food Market és un mercat d’artesans i emprenedors gastronòmics que va celebrar la seva primera edició el passat 20 de desembre a la Universitat de Barcelona. Després de la bona acollida que va tenir la proposta, ha decidit celebrar una edició d’estiu, de nou a la Universitat i aquesta vegada durant dos dies, els propers 13 i 14 de Juny.

All those food market

All Those Food Market és una oda al menjar ia tots aquells projectes que aposten per fer les coses bé, encara que en moltes ocasions això signifiqui nedar a contracorrent. La idea gira entorn de dos eixos principals. D’una banda el mercat, situat al vestíbul principal de la Universitat i que, en aquesta ocasió, comptarà amb la presència de 60 projectes que presentaran els seus productes artesans i complements per a la cuina. Embotits, formatges, salses, melmelades, herbes aromàtiques i pans però també ganivets, ceràmiques i davantals. En aquesta edició d’estiu també hi trobareu algun lloc de fruites i verdures, gaspatxo acabat de fer, amanides i fins i tot un Sake Bar. Tot té cabuda en un mercat que pretén exalçar la feina de tots aquests petits projectes amb ànima.
S’ha dividit els jardins en diverses zones. A la primera trobaràs cold Brew, gelats, caramels i xurros, a més d’un espai amb activitats per als més petits, begudes (cervesa artesana, vi de petits productors, vermut i altres begudes naturals) i música
Un canvi respecte a la primera edició és que s’ha ampliat l’espai per a la zona del menjar. S’ha seleccionat acuradament 10 propostes de restaurants, càterings i food trucks que trobaràs en els jardins que donen a Diputació. Seguint la filosofia d’All Those s’aposta per projectes que presentin propostes de qualitat i cuidades. És per això que s’ha cuidat molt la selecció de xefs que cuinessin en aquest mercat, i fins i tot s’ha convidat a algun projecte de Madrid que ens encanta. Esperem que el gaudeixis.
Volem que compris els teus productes artesans, que fins i tot et donis algun caprici, que proveu, mengeu i beveu i que pugueu gaudir d’un dia en família tot descobrint projectes petits que aposten per fer les coses bé.

Sabem que diumenge dia 14 hi serà Formatges Mas Eroles, tota una referència del món del formatge. Amb diversos premis al seu currículum.

 

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

, , ,

Encara hi ha comentaris.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.