Mercat noucentista – Festes de Sant Isidre a Vilanova i la Geltrú

mercat noucentista a Vilanova i La Geltrú

Mercat noucentista – Festes de Sant Isidre a Vilanova i la Geltrú

Al Mercat Noucentista es seguirà homenatjant el funcionament antic d’aquesta activitat comercial, els i les paradistes es vesteixen en estil de principis de segle XX, utilitzen balances antigues i els productes es disposen en cabassos. A banda de les fruites i hortalisses, hi haurà venda de productes artesans com cervesa i formatges, així com d’antiquari i degustació vins locals. La moneda pel mercat noucentista serà una reproducció d’un bitllet d’1 pesseta editat per l’ajuntament durant la Guerra Civil.Com és habitual, haurà parades dels pagesos de la comarca que vendran els productes a 60 cèntims la peça o el quilo. Al Mercat es podran adquirir productes de sínia, propis de la ciutat, com l’escarola, la col de paperina o els espigalls. Amb aquesta acció es vol fomentar el consum de productes de temporada i fruits autòctons com a opció de salut i de sostenibilitat.

mercat noucentista a Vilanova i La Geltrú

mercat noucentista a Vilanova i La Geltrú

mercat noucentista a Vilanova i La Geltrú

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

, , ,

Encara hi ha comentaris.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.