Torna la fira gastronòmica FiraTapa amb La Carxofa Prat

carxofa prat

Torna la fira gastronòmica FiraTapa amb La Carxofa Prat

carxofa prat
Els propers 18 i 19 d'abril, a la Plaça Blanes del Prat de Llobregat, AGT (Associació de Gastronomia i Turisme), l'Ajuntament del Prat, i amb el patrocini d’Estrella Damm, s'organitza el FiraTapa Carxofa Prat, una mostra de les possibilitats gastronòmiques que ofereix la reina dels cultius del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Per aconseguir aquest objectiu s’han unit 13 restauradors del Prat, implicats en la dinamització gastronòmica de la ciutat, per oferir una oferta de qualitat. Es podrà trobar des d’un Durum de Carxofa Prat a una burger de millfulles de Carxofa, passant per un Taco de Cochinita o un Strudel de Carxofa.
El FiraTapa Carxofa Prat forma part dels esdeveniments organitzats en el marc de la campanya “Ara és temps de Carxofa Prat”, que es va iniciar el passat 5 de març amb la presentació de les VI Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, apadrinades per Carme Ruscalleda.

carxofa Prat

Música, Castellers del Prat, Mercat de Pagès i un espectacle infantil sobre alimentació completen la festa gastronòmica

A més de la fira gastronòmica, durant els dies 18 i 19 d’abril la Plaça Blanes serà un espai viu. Per dinamitzar el FiraTapa i fer d’aquest espai un lloc de trobada, el dissabte començarà amb una actuació dels Castellers del Prat a les 12 h., i a la mateixa hora, però el diumenge 19, la batucada dels Krestatum envairà la Plaça Blanes. Tot això complementat amb una programació musical durant tots els dies.
El dissabte 18 al matí la companyia Deparranda fomentarà amb el seu espectacle infantil els bons hàbits alimentaris, en una festa de la Carxofa Prat també solidària, ja que 0,20 € de cada tiquet de 10 € es destinaran al Prat Solidari.
Per fer patent l’aposta pel producte, s’ha organitzat també un Mercat de Pagès el 19 d’abril al matí per comprar productes del Parc Agrari.

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

, , ,

Encara hi ha comentaris.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.