Bronze en el campionat internacional de fleca Bread in the City

SIGEP 2015 Josep Pascual

Bronze en el campionat internacional de fleca Bread in the City

  SIGEP 2015 Josep Pascual

– L’equip espanyol format per Manuel Fecha i José Roldán, i dirigit per Josep Pascual- obté el primer lloc en la categoria de pizza i el segon lloc en la categoria de focaccia

– El jurat internacional va destacar el “potencial innovador” de la fleca espanyola

Rimini, Itàlia, 21 de gener de 2015. La selecció espanyola de fleca ha aconseguit el tercer lloc en el campionat internacional de fleca Bread in the City, que s’ha celebrat a Rimini (Itàlia) del 17 al 21 de gener. Holanda i Bèlgica van quedar primera i segona en aquesta competició que va tenir lloc en el marc de la fira SIGEP 2015.

L’equip espanyol estava format per Josep Pascual (seleccionador nacional), Manuel Fecha i José Roldán. Les seleccions internacionals que van participar van ser Taiwan, Portugal, Espanya, Itàlia, Holanda, Bèlgica, Gran Bretanya i Israel. Al marge del tercer lloc en la classificació general, Espanya va obtenir el primer lloc en la categoria de pizza i el segon lloc en la categoria de focaccia.

sigep 2015 josep pascual_2

Segons el seleccionador espanyol Josep Pascual, és important que la fleca espanyola participi en aquest tipus de competicions per poder mesurar-se amb altres països. Per al seleccionador, aquest tercer lloc “evidencia la bona salut de la fleca espanyola i mostra quin és el seu lloc en el context internacional“. Des del seu punt de vista, el jurat ha valorat molt positivament el “potencial innovador” de les elaboracions que va preparar l’equip espanyol.

SIGEP és el Saló Internación del Gelat, Pastisseria i Panificació Artesanals. Aquest any ha celebrat la seva 36º edició. Es tracta, sens dubte, d’un privilegiat punt de trobada del sector en què els visitants poden captar tendències, veure nous productes, fer contactes i tancar negocis.

sigep 2015 josep pascual

Coneixes el DVD del mètode Pascual?

DVD Mètode Pascual

Comprar DVD Métode Pascual

 

paypalvisamastercardamexcirrus

 

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

, , , ,

Encara hi ha comentaris.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.