Aquest cap de setmana cap a Olot a la Fira Orígens

fira orígens 2017

Aquest cap de setmana cap a Olot a la Fira Orígens

Una de les millors fires de proximitat que es fan i es desfan… La Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya és un esdeveniment enogastronòmic on els productors i els productes de qualitat són protagonistes.

fira orígens 2017

Olot es vesteix de gala per acollir aquest cap de setmana una de les seves fires més conegudes arreu: la Fira Origens, que en només 6 edicions s’ha convertit en una proposta imprescindible.

Els productors i els productes agroalimentaris provinents d’arreu de Catalunya seran de nou els principals protagonistes d’aquesta fira que en la que, durant el tot el cap de setmana, els visitants podran comprar directament al productor però també tastar ja que cada expositor oferirà tastets als visitants a canvi de tiquets.

A més de l’espai firal, Orígens també comptarà amb diversos espais d’activitats on destacarà la cuina de proximitat i la sensibilització pel producte ecològic. L’Aula de Cuina acollirà sessions de cuina en directe amb reconeguts cuiners; l’Aula de Tast oferirà tastos i maridatges dels productes presents a la fira; i l’Aula dels Nens serà l’espai on els més petits podran aprendre i divertir-se a través de diversos tallers pensats especialment per a ells.

L’edició del 2016 va comptar amb 8.000 visitants i un total de 53.000 tiquets de tast venuts. Pel que fa les activitats, es van portar a terme 9 sessions a l’Aula de Cuina, 9 degustacions guiades a l’Aula de Tast i 8 tallers infantils. En total la fira va comptar amb 90 productors.

Quan:

25 i 26 de novembre

On:

Recinte Firal d’Olot (c/ Madrid, 2)

Més informació:
www.firaorigens.cat

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

, , , , ,

Encara hi ha comentaris.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.