All Those Food Market – edició nadalenca aquest cap de setmana

All those food market, artesans, Miquel Saborit, Cal Rovira

All Those Food Market – edició nadalenca aquest cap de setmana

El festival gastronòmic d’artesans i emprenedors de Barcelona torna amb la seva edició nadalenca que se celebrarà en aquesta ocasió als jardins i a la sala Comillas del Museu Marítim de Barcelona.

All those food market, artesans, Miquel Saborit, Cal Rovira
All Those Food Market celebrarà l’edició nadalenca del seu popular festival d’emprenedors gastronòmics els propers 2 i 3 de desembre a l’emblemàtic Museu Marítim de Barcelona i ocuparà, per primer cop, el seu gran jardí. Enguany, a més de comptar amb la seva coneguda aposta per la cuina de qualitat i pels productes d’artesans locals —més protagonistes que mai en l’edició nadalenca—, el festival suma els seus populars tallers gastronòmics, les propostes musicals més atractives i una infinitat d’activitats pensades especialment per als més petits.

5 motius pels quals All Those Food Market serà l’esdeveniment prenadalenc imprescindible:

  1. Celebrem el mar, en un nou espai. El segell d’identitat d’All Those és la cultura gastronòmica independent en llocs emblemàtics de la ciutat i, seguint fidels a la seva filosofia, la plataforma d’emprenedors gastronòmics es muda al Museu Marítim i obre per primer cop al públic el seu magnífic jardí. Per celebrar-ho, All Those dedica aquesta edició al mar. Arriba abans que tot el peix s’hagi venut!
  2. Més és més. Més productors, més artesans, més projectes amb ànima que mai. L’escena foodie independent està en bona forma i la nova edició d’All Those en serà una bona prova. Reuniran artesans com el mestre del panettone Miquel Saborit (Sabors) o Jordi Rovira (Cal Rovira) i els seus magnífics embotits, projectes com la Quesería Cultivo de Madrid, i excel·lents cuiners com l’aclamat xef Rafa Peña del restaurant Gresca.
  3. Food Hall. All Those estrena un nou concepte a l’interior del mercat. Al Street Food dels jardins, s’uneix un Food Hall interior en el qual gaudir d’una bona cervesa alhora que degustar les propostes de personalitats de l’escena local com l’innovador xef japonès Kenji Ueno dels restaurants Aiuenoi Can Kenji.
  4. Un altre regal nadalenc és possible. Per què no substituir la clàssica corbata per un davantal, ganivet o una panera de productes artesans?
    5. Famílies modernes. La zona infantil creix en dimensions i en continguts, amb activitats gratuïtes pels més grans de 3 anys, així com una zona de descans per pares amb nens de 0 a 3 anys desenvolupada en col·laboració amb Mammaproof.

allthose_nadal allthose_nadal2 allthose_nadal3

Dissabte 2 i diumenge 3 de desembre de 2017
Dissabte: 13h – 22h; diumenge: 11h –20h Museu Marítim de Barcelona Av. de les Drassanes s/n, Barcelona

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

, , ,

Encara hi ha comentaris.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.