Novetats a la Fonda del Saumell

La fonda del Saumell

Novetats a la Fonda del Saumell

La fonda del Saumell

La Fonda del Saumell tanca una etapa com a restaurant de menú tal i com hem fet fins a dia d’avui. A partir d’ara us oferirem el nostre espai, la nostra filosofia i la nostra cuina compromesa i rebel, per grups concertats, qualsevol dia de la setmana tant migdies com nits. La Fonda del Saumell s’ofereix, doncs, com un espai on celebrar reunions de treball, esmorzars, dinars/sopars d’empresa o de celebració. Un espai còmode, acollidor on disfrutar col·lectivament d’allò que ens agrada fer i ens apassiona i on la canalla hi és benvinguda.

Tanquem una etapa però n’obrim una altra. Estem treballant amb nous projectes cooperatius i basats en l’economia social i solidària que aviat us donarem a conèixer. I sempre seguint la filosofia que ens caracteritza i seguint formant part del moviment internacional SlowFood, apostant per projectes cooperatius, donant riquesa als projectes més propers i al territori més immediat i amb els que compartim amistat, filosofia, lluites i feina.

Esperem retrobar-nos ben aviat i novament al nostre restaurant, a casa nostra.

Moltíssimes gràcies a tots i totes per la confiança rebuda i tot el suport que ens heu donat durant aquests quatre anys i mig.

Anem lents perquè anem lluny

Seguim, seguirem

La Fonda del Saumell Coop

Marta i Jordi Poch

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

, , ,

Encara hi ha comentaris.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.