Fira Mercat de Mercats 2014 a Barcelona

mercat de mercats

Fira Mercat de Mercats 2014 a Barcelona

mercat de mercats

Aquesta setmana passada vaig assistir a la presentació de la Fira Mercat de Mercats, que es celebra a Barcelona. Enguany serà la cinquena edició, i està més viva que mai.

Barcelona compta amb 39 mercats, i és única a Europa com a exemple de proximitat entre productor i comprador. Des de fa molts anys s’està fent un gran esforç pedagògic, per a augmentar el coneixement que en tenim i posar en valor tot el que ens aporten.

A l’Antiga Fàbrica Damm i amb la fantàstica cuina del xef Paco Pérez com a protagonista (xef de l’Eggs i del Miramar), el passat 3 d’octubre un grup de bloguers va poder clavar queixalada al pròxim Mercat de Mercats. Un recorregut gustatiu que els va portar a provar el ‘mollete’ Einstein, la proposta que el xef de L’Eggs i La Royale portarà a la fira, va continuar per una mini hamburguesa de wagyu amb salsa de gulash i es va rematar amb un ou de perica amb parmentier de patata i trompetes de la mort. Us ho servim tot en aquest vídeo.

La presentació va ser el passat dia 3 d’octubre, a la fàbrica Damm de Barcelona. Estàvem convocats una colla blocaire. Com sempre l’equip de comunicació de Mercat impecables amb tot. Gràcies!

Aquí us en deixo un resum fotogràfic:

mm blocaires4 mm blocaires3 mm blocaires cuinant 2 mm Grand Hotel Budapest mm paco perez2 mm ous perica mm blocaires cuinant nn bloguers mm paco perez i bloguers mm_equip comunicacio mm obama mm_paco perez mm_ou perica_tofona

Horari:

La fira obrirà divendres 17 a les 12 del migdia i tancarà a les 21:30 hores. Dissabte 18, de 11 a 21:30 hores,  i diumenge 19,  de 11 a 21:00 hores.

Lloc:

Av. Catedral a Barcelona.

Podeu trobar més informació a:

http://www.somdemercat.cat/ca/mercat-de-mercats

 

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

, , , ,

Encara hi ha comentaris.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.