1r Festival de tendències gastronòmiques VadeFOODIES a Igualada

Vadefoodies Igualada

1r Festival de tendències gastronòmiques VadeFOODIES a Igualada

Vadefoodies IgualadaEl festival es realitzarà al recinte del Museu de la Pell d’Igualada (situat a l’emblemàtic barri del Rec), on podem comptar amb un espai interior per a xerrades, presentacions i taules rodones, i un espai exterior on hi haurà el que anomenem el “Mercat” on les diferents parades oferiran productes relacionats amb les tendències exposades a l’interior. Tot emmarcat en una jornada de caire lúdic i festiu on tampoc hi faltarà la música, ja que comptem amb la col·laboració especial de l’Estival de Jazz.

Algunes de les activitats que es duran a terme al llarg del dia:

– L’Agustí Torelló (Cellers AT Roca i millor cavista de l’estat) parlarà de vins naturals, biodinàmics i ecològics (amb cata inclosa) d’una banda, i de cava i territori, de l’altra.

– També vindrà l’Albert Marimón (premi millor cuiner de l’any 2013) del restaurant “La Cava” de Tàrrega a parlar de la realitat i les veritats sobre el producte de proximitat i la seva importància a la cuina contemporània.

– Hi haurà una taula rodona sobre el veganisme on hi participaran en Javier Medvedovsky (referent en el veganisme), Consol Rodríguez (kijimuna’s kitchen) i Sandra Galvé (naturòpata) amb un posterior showcooking de rawfood.

– Una altra de les tendències de les quals parlarem serà la “filosofia paleo” i ens en parlarà en Dídac Pastor (psiconeuroimmunòleg molt reconegut a la comarca).

– També parlarem del vermut, tendència que ha ressorgit amb força, i en Josep Sucarrats vindrà a fer la presentació del llibre que ha escrit conjuntament amb Miquel Àngel Vaquer i Sergi Martín.

– Pel que fa al “foodporn”, comptarem amb una xerrada d’en Jordi Àvila amb una posterior demostració o petit taller sobre fotografia gastronòmica amb el mòbil (aplicacions per retocar, llum, angles, composicions…) per fer el taller comptarà amb l’ajuda de la Sílvia Soto.

Vadefoodies Igualada

Evidentment, l’oferta de producte de l’espai exterior anirà relacionat amb cadascuna d’aquestes tendències, de manera que hi hagi una àmplia varietat per a totes les opcions o estils d’alimentació.

Per sobre de tot, la nostra il·lusió en aquest 1r festival de tendències gastronòmiques és fer ciutat, cultura i gastronomia!

Més informació a:

http://festivalvadefoodies.cat/

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

, , , , ,

2 Responses to 1r Festival de tendències gastronòmiques VadeFOODIES a Igualada

 1. VadeFOODIES 02/06/2015 at 17:52 #

  Moltes gràcies Anna pel teu interès i la difusió que fas del festival!
  Esperem poder-t’hi veure 🙂

  Una abraçada!

  • llepadits 13/06/2015 at 11:27 #

   Gràcies a vosaltres per organitzar coses interessants!

   Jo també espero poder-hi venir.

   Abraçada

   Anna

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.