El flequer Jordi Morera Ransanz, guanyador del Premi al millor jove artesà alimentari innovador 2014

Jordi Morera

El flequer Jordi Morera Ransanz, guanyador del Premi al millor jove artesà alimentari innovador 2014

Jordi Morera

Els que vivim a Vilanova tenim la inmensa sort de gaudir d’un bon pa, un dels forners insignes que tenim és en Jordi Morera. El nostre flequer 2.0. El podeu trobar a les xarxes socials i practica l’atenció al client 2.0…

El dia 9 de gener va publicar la notícia de l’atorgament del premi, i en concret a la web de la Generalitat hi diu:

“A Jordi Morera Ransanz ja se li va atorgar l’accèssit d’aquest mateix premi en la convocatòria 2012. Pertany a una cinquena generació de flequers i destaca per la recuperació del forn de llenya de la família, la recuperació de peces de gran format i l’elaboració de pans de gustos autòctons amb ingredients de proximitat i de temporada, així com de pa amb IGP Pa de Pagès Català. Col·labora en el desenvolupament d’un nou cereal, el tritordeum, i participa activament en la difusió de la cultura del pa mitjançant el blog www.culturadelpa.com i la seva extensió en les xarxes socials. El passat mes de juny, va publicar el llibre Avui faràs pa.”
Si no heu tastat els seus pans ja esteu tardant, el podeu trobar a la fleca Espiga d’Or a la Plaça dels Carros de Vilanova i la Geltrú.

Enhorabona Jordi!

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

, ,

Encara hi ha comentaris.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.