Torna el All Those Food Market – 16 i 17 de setembre

facebook.com/allthosecommunity

Torna el All Those Food Market – 16 i 17 de setembre

All those food market

All Those continua amb la seva aposta per vincular cultura gastronòmica independent amb espais urbans singulars. A cada edició del seu festival d’artesans aconsegueixen que la definició de Food Market faci un pas endavant.

facebook.com/allthosecommunity
El 16 i 17 de setembre la proposta – una barreja de propostes de menjar de carrer seleccionades, aliments artesans i de proximitat, vins i cerveses de petits productors i tallers culinaris – es traslladarà al costat de la Plaça de Les Glòries i obrirà les portes a la ciutat d’un altre espai emblemàtic: el Teatre Nacional de Catalunya.

All those food market

Especial Japó

L’edició de setembre es contagiarà dels sabors i la cultura japonesa amb propostes inspirades pel país nipó. Com els plats del xef Kenji Ueno (dels restaurants Aiueno i Can Kenji). Els tallers d’iniciació al bento japonès tradicional amb Wo.kitchen o al te Matcha amb Tetere. Les melmelades de pera amb wasabi i albercoc amb miso de La Madre de Miren, els mochis de Niji, el ramen fred de Grasshopper Ramen Bar, o els ganivets japonesos Janagui, Santoku i Usuba que ens oferiran Pallarès Solsona, entre d’altres.

All those food market

Tallers

Seguint la filosofia de l’última edició, en la qual es va apostar pel contingut educatiu, l’esdeveniment de setembre comptarà amb una gran oferta de tallers i activitats. Tallers per aprendre a fer pa a casa (Bonsfocs), a elaborar cervesa artesana a la teva pròpia cuina (Family Beer) o per convertir-te en experts vermuteros (Vermutería Pop Up). Com en totes les edicions, continua l’aposta per oferir activitats gratuïtes pels més petits amb l’objectiu de despertar en ells l’interès pels aliments de temporada i proximitat. Ja es pot consultar tot el programa d’activitats al següent link: tienda.allthose.org

Protagonistes

El mercat té confirmada la presència d’alguns dels projectes gastronòmics del moment com els gelats de Delacrem, El Sifó d’en Garriga (la nova aposta de La Cuina d’en Garriga), els formatges de llet crua de Mas d’Eroles, Formatges l’Oliva i Le Bolut, els fumats de Rooftop Smokehouse, o els dònuts artesans de La Donuteria.

All those food market

Begudes locals

El festival comptarà amb tres projectes de cervesa artesana – Cyclic Beer Farm, Garage Beer Co i Barcino – els vins d’Organic&Orgasmic i Cuvée 3000, la kombutxa a càrrec del projecte Kombutxa.cat, els vermuts d’El Bandarra, les llimonades de Linda Limón i cafè d’especialitat que serviran Nomad Coffee.

All those food market

Festa Major del Poblenou

El mercat, que en aquesta edició coincidirà amb la Festa Major del Poblenou, estarà amenitzat amb música del col·lectiu BeMyDj i el ja clàssic piano de cua cortesia del Concurs Internacional de Música Maria Canals, a més d’algun concert sorpresa i actuacions teatrals durant tot el cap de setmana.

 

Dissabte 16 i diumenge 17 de setembre 2017
Dissabte: 11 h – 23 h
Diumenge: 11 h – 20 h

Teatre Nacional de Catalunya
Plaça de les Arts, 1. Barcelona
Entrada: 2 euros (nens menors de 12 anys entren gratis)

Més informació:
allthose.org
facebook.com/allthosecommunity

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

, , , ,

Encara hi ha comentaris.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.