El Mercat de la Terra de Sitges celebra el seu III Aniversari

mercat de la terra de sitges

El Mercat de la Terra de Sitges celebra el seu III Aniversari

El proper dia 5 d’agost, coincidint amb la festivitat del Vinyet tindrà lloc una nova edició del Mercat de la Terra, a la plaça de l’Ajuntament de Sitges, de 10 a 14 hores.

mercat de la terra de sitges

Ja han passat tres anys desde que els Jardins de la Societat el Retiro van acollir la primera edició del Mercat de la Terra organitzat per Slow Food del Garraf i Penedès. Sitges tornava a tenir un mercat de pagesos i productors d’aliments, però aquesta vegada es feia seguint la filosofia que ha esdevingut una tendència mundial; la dels productes bons, nets i justos i que propugna aquesta associació internacional.
Per tal de celebrar els tres anys del Mercat Slow Food del Garraf i Penedès sortejarà una gran panera amb productes dels mateixos productors i amb experiències gastronòmiques, com visites gratuites a Can Girona de Sitges, a la granja Escola de Can Pere de Sant Pere de Ribes, a la formatgeria Tòrrec de Vilanova de Meià, Montsec, etc. A tots els compradors del mercat se’ls obsequiarà amb números per tal de participar al sorteig.
Agost i biodiversitat van units
L’agost també coincideix amb el màxim esplendor dels productes de la temporada d’estiu i els pagesos ecològics de la comarca ens oferiran, tomàquets de diferents varietats, albergínies, carbassons i fruites com melons, présecs, etc. Igualment no faltaran en aquesta edició els embotits, la xocolata, la mel, els formatges, confitures i elaboracions cassolanes

Print Friendly, PDF & Email
Revolution Slider Error: The param Slider Width should not be empty.

, , , ,

Encara hi ha comentaris.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.