Iniciar sessió

Registrar-se

Oli d’oliva verge extra: Premium – Oleum Flumen 500 ml

10,78

PREMIUM es un oli d’oliva de la categoria dels Verges Extres.

Un oli d’oliva de categoria superior, i de la varietat Arbequina. De finques conreades per mans expertes i d’oliveres treballades amb cura n’obtenim unes olives fresques i sanes, que les collim en el seu punt just de maduració.

Desprès de la collita, tenim cura de la seva molturació que només amb mitjans mecànics , obtenim un resultat: un suc natural d’oliva Arbequina.

Aquest oli ha estat triat, per oferir als nostres clients un producte natural i amb totes les seves virtuts organoleptiques.

Les virtuts del PREMIUM, el fan un oli mot apropiat per treballar tant en productes en cru com en productes cuits. Per la seva baixa acidesa, i sobretot les seves peculiaritats, el fan un producte que es complementa perfectament, però no en transforma els sabors originals.

Comparteix

Product Description

Nota de tast

Oli d’agradable color verd groguenc amb reflexes verdosos.

El seu excel·lent fruitat ens recorda a les olives sanes, mes verdes que madures de les que prové.

Ric i variat en nas, complexa, on es poden descobrir subtils aromes que ens recorden a la poma, al verd de l’herba acabada de tallar, a l’ametlla verda i madura, als plàtans i la pell que els recobreix, a les verdures de l’horta, als tomàquets d’amanir, a la tomaquera, les carxofes, els pèsols, la mongeta tendra, així com també a la nou i algun que altre anisat.

Estructurat en boca, dolcenc, lleugerament amarg i picant i una mica astringent, i on el verds de la fruita busquen la integració.

En definitiva, d’una extraordinària elegància i un elevat grau de persistència.

Tots els productes OLEUM FLUMEN tenen el seu origen en terres treballades i cuidades amb els més estrictes controls de qualitat.

Disposa d’un equip humà encarregat de mantenir en bon estat les finques, els seus productes i el seu entorn.

Treballem la terra, amb la consciència que és el primer pas per produir un producte de la màxima qualitat. Per aquest motiu, defugim de tractaments agressius i contaminants.

Combinem els sistemes tradicionals, amb nous mètodes i noves tecnologies. Les nostres produccions són vetllades dia rere dia.

La gestió directa ens permet seguir uns sistemes i processos que garanteixen la màxima qualitat dels productes obtinguts en les nostres finques.

Print Friendly, PDF & Email

Informació addicional

Pes 0.700 kg

També et recomanem…