Iniciar sessió

Registrar-se

Llibre “Panes con oficio”, Joaquín Llarás

37,95

Llibre, Panes con oficio, Joaquín Llarás

El pa de qualitat, amb la seva massa mare i els seus reposos, és el veritable protagonista d’aquesta obra. El seu objectiu és entendre les característiques particulars que cal tenir en compte en la selecció de farines, ferments, pastat, format i en la cocció de pa, així com detallar amb claredat l’elaboració d’un gran nombre d’especialitats.

Categories: , Etiquetes: ,

Comparteix

Product Description

Autor: Joaquim Llaràs

Un repertori variat i exhaustiu
El llibre arrenca amb una introducció molt àmplia on es repassen els ingredients principals del pa i les etapes bàsiques de la seva elaboració, dóna especial atenció als diferents tipus de masses mares i ferments naturals. El capítol de pans és el més ambiciós i desplega un ampli nombre d’elaboracions amb el seu pas a pas, que van des de clàssics com el pa gallec, la baguette o el pa de pagès, fins pans de nova generació especialment saludables com són els biològics, d’espelta, Tritordeum o Kamut. Les especialitats italianes tenen un protagonisme especial en el llibre i són fruit de l’experiència del propi autor en aquell país. La Focaccia, la ciabatta bolognese, el pa all’oglio o fins i tot el panettone compten amb un considerable nombre de pàgines, amb fotos pas a pas per desvetllar l’essència que els defineix.
Les masses enriquides com el croissant, l’ensaïmada o el brioix completen el ventall de receptes, aconseguint en total més de 40 elaboracions diferents (25 de pans i 15 de masses enriquides). El llibre també compta amb un apartat didàctic per elaborar pa sense equipament professional. Finalment, l’obra es complementa amb una sèrie de vídeos que serveixen per adquirir una idea més aproximada de les tècniques de format, marcatge i tall dels pans continguts a les seves pàgines.

Característiques:

172 pàgines
Format: 21 x 27 cm
– Més de 25 pans diferents i 15 masses enriquides
– Fotografies a color de tots els pans, amb diferents acabats i molts pas a pas
– Com treballar amb masses biològiques i farines especials (Tritordeum, espelta, Triticum turgidum Khorasan)
– Elaboracions clàssiques com el pa gallec, la ciabatta, la coca de Forner, el pa de pagès, el pa all’oglio, el pa de viena, la focaccia o el panettone.
– Creacions gastronòmiques com el pa de formatge, pa de ceba, pa de nous, pa de xocolata i taronja, els petoners, els cargols de beixamel, tonyina i pebrots del piquillo, les galetes de gingebre i espelta, etc.
– El pa sense equipament professional
– Vídeos de tècniques de format de pans, marcats i tallats.
Idiomes: Espanyol / angles

Els vídeos de tècniques de format de pans, marcats i tallats.

1. Forma de barres i panets 2. Pans de Viena marcats a mà
3. Forma de masses hidratades 4. Forma de la coca de forner
5. Forma i condicionat de la focaccia 6. Talls de pans
Print Friendly, PDF & Email

Informació addicional

Pes 1 kg

També et recomanem…