Iniciar sessió

Registrar-se

La pastisseria i la cuina de la garrofa

20,80

Llibre de l’editorial Onada Edicions.

Antoni Alberich i Jordi Espiell s’endinsen en un camí cap a la recuperació de la cultura gastronòmica de Benicarló i, per extensió, de tota la comarca del Baix Maestrat. Queda molt de camí per fer, molts plats per cuinar, moltes receptes a recuperar, però amb aquest segon llibre de la col·lecció La Teca la transmissió dels coneixements gastronòmics queda garantida, almenys, quant a pastes i a dolços.
Però la tradició gastronòmica dels nostres pobles, a més a més d’una forma de cuinar, també ens remet a una manera de menjar i, sobretot, de sentir.
Recull de pastes salades com:

El cóc amb sal, cóc amb tomaca, pa estirat, pastisset de tonyina, pastisset d’espinacs, rotllos de matafaluga.

I pastes dolces com:

Ametllats, ametlles garrapinyades, bunyols de Quaresma, carquinyolis, cóc de cireres, coc d’ametlles amb nous, cóc de moniato, cóc ràpid, cóc “Royal”, codonyat, confitura cabell d’àngel, confitura de carxofa, confitura de moniato, coquetes de Sant Antoni, crespells, farinoses, figues albardades, guirlatxe, licor de codony, magdalenes, mones de Pasqua, mostatxons, panellets, pastes de sagí, pastís de Santa Caterina, pastissets, rotllos d’ou, rotllos emborratxats

Comparteix

Product Description

la pastisseria i la cuina de la garrofa

 

Llibre de l’editorial Onada Edicions amb la col·laboració de la Fundació Alícia.

Amb introducció de Jaume Fàbrega. Aquest llibre ofereix un recull de receptes on es proposa una nova cultura sobre aquest producte de la nostra terra.

La Fundació Alícia ha impulsat un treball innovador, amb col·laboracions dels dels àmbits de la restauració, pastisseria, les fleques i les escoles de cuina.

Hi trobareu un conjunt de receptes de base en un ventall de plats on la garrofa es mostra com a ingredient nou, saborós i versàtil, per a tot tipus de menjars.

NOMÉS EN QUEDEN 2 EXEMPLARS.

 

Print Friendly, PDF & Email

Informació addicional

Pes 1 kg

També et recomanem…