Iniciar sessió

Registrar-se

Llibre La clementina d’Alcanar a la cuina

20,80

Llibre que literalment acaba de sortir del forn. De l'editorial Onada Edicions.

Fet amb col·laboració amb la Fundació Alícia, és un llibre on hi trobareu receptes d'entrants, peixos, carns, postres, begudes i les bases de clementina.

Per exemple voleu fer un gaspatxo de clementina amb llagostins? o una graellada de verdures amb romesco de clementina? O un coc ràpid de clementina?

Les possibilitats de la clementina a la cuina són molt àmplies i en tot tipus de receptes, des de la cuina casolana d'arrel tradicional, fins les creacions més agosarades de la cuina d'autor. La clementina sempre ha estat un aliat perfecte del cuiner a casa nostra.

Comparteix

Product Description

la clementina d'Alcanar a la cuina

 

Llibre que literalment acaba de sortir del forn. De l’editorial Onada Edicions.

Fet amb col·laboració amb la fundació Alícia, és un llibre on hi trobareu receptes d’entrants, peixos, carns, postres, begudes i les bases de clementina.

Per exemple voleu fer un gaspatxo de clementina amb llagostins? o una graellada de verdures amb romesco de clementina? O un coc ràpid de clementina?

Les possibilitats de la clementina a la cuina són molt àmplies i en tot tipus de receptes, des de la cuina casolana d’arrel tradicional, fins les creacions més agosarades de la cuina d’autor. La clementina sempre ha estat un aliat perfecte del cuiner a casa nostra.

Print Friendly, PDF & Email

Informació addicional

Pes 1 kg

També et recomanem…