Iniciar sessió

Registrar-se

5 litres d’oli extra verge d’oliva arbequina Premium d’Oleum Flumen

60,35

5 litres d'oli extra verge d'oliva arbequina Premium d'Oleum Flumen

PREMIUM és un oli d'oliva de la categoria dels Verges Extres.

Un oli d'oliva de categoria superior, i de la varietat Arbequina. De finques conreades per mans expertes i d'oliveres treballades amb cura n'obtenim unes olives fresques i sanes, que les collim en el seu punt just de maduració.

Comparteix

Product Description

5 litres d'Oli verge extra d'oliva arbequina Oleum Flumen

PREMIUM és un oli d’oliva de la categoria dels Verges Extres.

Un oli d’oliva de categoria superior, i de la varietat Arbequina. De finques conreades per mans expertes i d’oliveres treballades amb cura n’obtenim unes olives fresques i sanes, que les collim en el seu punt just de maduració.

Desprès de la collita, tenim cura de la seva molturació que només amb mitjans mecànics , obtenim un resultat: un suc natural d’oliva Arbequina.

Aquest oli ha estat triat, per oferir als nostres clients un producte natural i amb totes les seves virtuts organoleptiques.

Les virtuts del PREMIUM, el fan un oli mot apropiat per treballar tant en productes en cru com en productes cuits. Per la seva baixa acidesa, i sobretot les seves peculiaritats, el fan un producte que es complementa perfectament, però no en transforma els sabors originals.

Es presenta en el format Bag in Box, molt recomanable per olis, la seva conservació és molt més gran respecte els altres sistemes coneguts. No hi entra la llum ni l’aire.

Nota de tast

Oli d’agradable color verd groguenc amb reflexes verdosos.

El seu excel·lent fruitat ens recorda a les olives sanes, mes verdes que madures de les que prové.

Ric i variat en nas, complexa, on es poden descobrir subtils aromes que ens recorden a la poma, al verd de l’herba acabada de tallar, a l’ametlla verda i madura, als plàtans i la pell que els recobreix, a les verdures de l’horta, als tomàquets d’amanir, a la tomaquera, les carxofes, els pèsols, la mongeta tendra, així com també a la nou i algun que altre anisat.

Estructurat en boca, dolcenc, lleugerament amarg i picant i una mica astringent, i on el verds de la fruita busquen la integració.

En definitiva, d’una extraordinària elegància i un elevat grau de persistència.

 

Print Friendly, PDF & Email

Informació addicional

Pes 5 kg

També et recomanem…