Iniciar sessió

Registrar-se

Llibre “Play” de l’Escola del Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona

17,00

Llibre “Play” de Escola Pastisseria Gremi de Barcelona

Un macaron en forma de yoyo, unes bales de caramel, un bombó pirata, unes pilotes de tennis de massapà… són només alguns exemples del que el lector trobarà en aquest singular llibre. No es tracta de banalitzar el noble ofici pastisser, ni de carregar contra la rebosteria i els petit-fours clàssics. Els grans bufets dolços, l’elegància i el pes històric de les especialitats tradicionals, en definitiva, la pastisseria de tota la vida en el millor sentit de la paraula, sempre tindrà un lloc reservat en l’univers gastronòmic. Però això no és incompatible amb explorar nous camins com aquest de la pastisseria lúdica i divertida.

Comparteix

Product Description

Autor: Escola del Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona

Un macaron en forma de yoyo, unes bales de caramel, un bombó pirata, unes pilotes de tennis de massapà … són només alguns exemples del que el lector trobarà en aquest singular llibre. No es tracta de banalitzar el noble ofici pastisser, ni de carregar contra la rebosteria i els petit-fours clàssics. Els grans bufets dolços, l’elegància i el pes històric de les especialitats tradicionals, en definitiva, la pastisseria de tota la vida en el millor sentit de la paraula, sempre tindrà un lloc reservat en l’univers gastronòmic. Però això no és incompatible amb explorar nous camins com aquest de la pastisseria lúdica i divertida.
L’equip de professors de l’Escola del Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona (EPGB), ​​amb el seu director Olivier Fernández al capdavant, ens convida a jugar, a posar en marxa la imaginació, a crear amb una mentalitat oberta i desenfadada. Aquesta petita però molt intensa obra, editada per Grup Vilbo i amb el suport de les nostres revistes tècniques So Good i Dulcypas, és una bona mostra de la mentalitat creativa i renovadora del jove i molt professional equip de professors de l’Escola.

Característiques: 128 pàgines,

Més de 100 fotos a color.
Pas a pas de processos d’elaboració.
Receptes detallades de totes les creacions

Idiomes: Espanyol / angles

Play, el llibre.

 

Veure més productes

Anar a la botiga online
Print Friendly, PDF & Email

Informació addicional

Pes 1 kg

També et recomanem…