Iniciar sessió

Registrar-se

Llibre Paco Torreblanca

55,00

Llibre Paco Torreblanca

L'obra inclou postres en plat, pastissos, pas a pas de bescuits, decoracions de sucre i isomalt, xocolata, bombons, peces artístiques, masses tradicionals… “Paco Torreblanca” és per tant una obra imprescindible per conèixer les tendències de la pastisseria contemporània. En paraules de Ferran Adrià “un llibre 10, que és referència per als professionals i gourmets de tot el món”.

Comparteix

Product Description

La pastisseria de Paco Torreblanca, amb l’estil inconfusible del gran mestre, és avui un referent internacional i intemporal. Prova d’això és la seva gran obra publicada originalment el 2003 i de la qual ara presentem ja la tercera edició. L’èxit internacional d’aquest llibre i la seva contínua demanda des de nombrosos països, ens ha portat a reeditar un cop més.

L’obra inclou postres en plat, pastissos, pas a pas de bescuits, decoracions de sucre i isomalt, xocolata, bombons, peces artístiques, masses tradicionals … “Paco Torreblanca” és per tant una obra imprescindible per conèixer les tendències de la pastisseria contemporània. En paraules de Ferran Adrià “un llibre 10, que és referència per als professionals i gourmets de tot el món”.

Característiques: 306 pàgines, 500 il·lustracions, 32 elaboracions pas a pas, més d’un centenar de pastissos, postres de restaurant i bombons, noves i sorprenents tècniques, peces artístiques i elements decoratius.
Idiomes: Espanyol / angles

 

 

Podeu tastar-ho aquí:

pacotorreblanca1-info

Print Friendly, PDF & Email

Informació addicional

Pes 1 kg

També et recomanem…