Iniciar sessió

Registrar-se

Llibre “obsession”, d’Oriol Balaguer

68,00

Llibre “Obsession”, Oriol Balaguer

Obsession és l’expressió d’un creador en la seva màxima plenitud professional. Oriol Balaguer signa una obra de gran bellesa que apropa la pastisseria a la cúspide de l’art gastronòmic.

El tipus d’obsessió que pateix l’autor és de grau màxim, ja que es projecta en múltiples manifestacions. El seu és obsessió per la qualitat, per la feina ben feta, per la perfecció, per continuar aprenent, per seguir millorant, per la bellesa, per l’harmonia i l’equilibri, per l’estètica, pel packaging de totes les seves col·leccions…

Comparteix

Product Description

Autor: Oriol Balaguer

Obsession és l’expressió d’un creador en la seva màxima plenitud professional. Oriol Balaguer signa una obra de gran bellesa que apropa la pastisseria a la cúspide de l’art gastronòmic.

El tipus d’obsessió que pateix l’autor és de grau màxim, ja que es projecta en múltiples manifestacions. El seu és obsessió per la qualitat, per la feina ben feta, per la perfecció, per continuar aprenent, per seguir millorant, per la bellesa, per l’harmonia i l’equilibri, per l’estètica, pel packaging de totes les seves col·leccions …

Balaguer no és un especialista, llevat que algú pugui fer-ho en moltes coses alhora. És sens dubte un dels millors xocolaters del panorama actual, amb col·leccions de bombons i treballs artístics únics. Els seus postres de restaurant van marcar una època, amb obres tan sublims com els seus “8 textures de la xocolata”, millor postres a la Coupe du Monde de la Pâtisserie de 1997. Però és que si parlem de masses enfornades o fermentades, resulta que la seva croissant de mantega ha estat premiat com el millor d’Espanya en 2014. Per tant, Balaguer no destaca en una faceta concreta sinó en gairebé totes. I en això té a veure l’esmentat nivell d’exigència “gairebé obsessiu” amb el qual afronta cada recepta, cada elaboració, cada nova creació i cada projecte.
El llibre consta de pastissos, postres, petit fours, brioixeria i fleca, bombons, xocolata artística… Més de 80 creacions d’incomparable bellesa de la mà d’un dels grans creadors de l’actual gastronomia dolça a nivell internacional.

Característiques:
306 pàgines
Format: 23×29,7 cm

Idiomes: Espanyol / anglès

 

Veure més productes

Anar a la botiga online
Print Friendly, PDF & Email

Informació addicional

Pes 1 kg

També et recomanem…