Iniciar sessió

Registrar-se

Llibre “Chocolate”, Ramon Morató

99,00

Llibre “Chocolate”, de Ramon Morató

El sector professional necessitava un llibre que afronta amb serietat i profunditat l’estudi de la xocolata, des de totes les vessants i aplicacions. L’autor ha volgut que en aquest immens volum el resultat de les seves investigacions i en general tots els aspectes tecnològics tinguessin tant pes com les nombroses receptes que s’inclouen amb tot luxe de detalls. La perfecta complementarietat de la teoria i la pràctica és la gran aportació d’aquest llibre.

Comparteix

Product Description

Autor: Ramon Morató

L’obra està dividida en quatre grans blocs:

La xocolata com a producte, pastisseria, xocolateria i restaurant.

Les receptes s’engloben en:
Bombons, bombons gelats, bombons de restaurant, tòfones, pralinés, caramels, massapans, torrons, postres, petit-fours, i per descomptat pastissos i pastissos.

Premis:

Millor llibre del món de xocolata (premis Gourmand World Cookbook Awards). Millor publicació sobre xocolata en castellà 2007.

Característiques:
416 pàgines; més de 200 receptes; fotografies pas a pas de les principals tècniques i elaboracions; estudis sobre els mousses, tòfones, farcits; tota la informació sobre les principals tècniques de xocolateria; receptes i fotografies de 18 pastissos i individuals, 24 bombons, 10 torrons, 5 snacks, 8 postres de restaurant, 7 petit fours i 8 bombons de restaurant.

Idiomes: Espanyol / angles

Més informació:

https://www.llepadits.com/wp-content/uploads/2015/04/Chocolate-esp.pdf

 

Veure més productes

Anar a la botiga online
Print Friendly, PDF & Email

Informació addicional

Pes 1 kg

També et recomanem…