Iniciar sessió

Registrar-se

Sweetology

42,00

Llibre “Sweetology“, Josep Maria Rodriguez

El talent d’un professional cridat a encapçalar la revolució que tant; Josep Maria Rodriguez anhela la Pastisseria nacional amb vista a projectar-se a nivell global, reforçant el poder de la gastronomia representada pels xefs d’avantguarda. Precisament en senyal de tribut i com a mostra del potencial de la pastisseria a la cuina dolça, Josep Maria Rodríguez ha interpretat amb motiu del seu primer llibre els idearis culinaris d’Eneko Atxa (Azurmendi), David Muñoz (Diverxo), Paco Pérez (Miramar) , Francis Paniego (El Portal del Echaurren), Ángel León (Aponiente), Josean Alija (Nerua), Albert Adrià (Tickets) i Jordi Roca (El Celler de Can Roca). Es tracta d’una sèrie recíprocament elogiable en què el pastisser ha ideat una composició individual inspirada en cada respectiu xef. Una col·lecció única de 8 individuals el sabor i presentació sorgeixen de l’aproximació pastissera a 8 maneres molt personals de significar l’avantguarda.

 

Comparteix

Product Description

Autor: Josep Maria Rodriguez
Sweetology és l’antologia de la pastisseria, 256 pàgines en un llibre de gran format. De La Pastisseria de Josep Maria Rodríguez. El campió del món de pastisseria compila en el seu primer llibre editat per Montagud Editores seva filosofia i la seva personalíssima obra. En una edició bilingüe castellà-anglès, el volum recull les línies mestres que defineixen la marca creada i desenvolupada pel pastisser barceloní en les dues botigues que regenta a la seva ciutat natal.

L’estructura del llibre permet tant endinsar-se en l’univers creatiu de Josep Maria Rodríguez com a apropar-se a la Pastisseria de forma iniciàtica a partir del desenvolupament de les tècniques, les fórmules i els processos que sustenten el bon ofici.

La divulgació editorial de Sweetology se sustenta en 

Josep Maria Rodriguez

José María Rodríguez Guerola l’any  2011 guanya en Lyon la Copa del món de pastisseria. El talent d’un professional cridat a encapçalar la revolució que tant; Josep Maria Rodriguez anhela la Pastisseria nacional amb vista a projectar-se a nivell global, reforçant el poder de la gastronomia representada pels xefs d’avantguarda. Precisament en senyal de tribut i com a mostra del potencial de la pastisseria a la cuina dolça, Josep Maria Rodríguez ha interpretat amb motiu del seu primer llibre els idearis culinaris d’Eneko Atxa (Azurmendi), David Muñoz (Diverxo), Paco Pérez (Miramar) , Francis Paniego (El Portal del Echaurren), Ángel León (Aponiente), Josean Alija (Nerua), Albert Adrià (Tickets) i Jordi Roca (El Celler de Can Roca). Es tracta d’una sèrie recíprocament elogiable en què el pastisser ha ideat una composició individual inspirada en cada respectiu xef. Una col·lecció única de 8 individuals el sabor i presentació sorgeixen de l’aproximació pastissera a 8 maneres molt personals de significar l’avantguarda.

Tasta-ho:

Característiques:
Col·lecció: Altres
ISBN: 978-84-7212-152-2
Nombre de Pàgines: 256
Mides: 24 x 32 cm
Enquadernació: Rústica
Primera edició: 11/2014

Publicació: Montagud Editores
Segona edició:

Idioma: anglès / espanyol

Print Friendly, PDF & Email

Informació addicional

Pes 1 kg

També et recomanem…