Iniciar sessió

Registrar-se

Llibre “PÃSTRYREVOLUTION 11”

20,00

Llibre “PÃSTRYREVOLUTION 11”, de varis autors

Al llarg de les seves 180 pàgines, i en una edició en espanyol, PÃSTRYREVOLUTION 11 , respon a diversos reptes de diferents autors de la pastisseria, de la flequeria, de la cuina dolça en fan un nou estil de l’alimentació a nivell internacional.

Comparteix

Product Description

Autors: Mario Sandoval i José Miguel Pérez

L’any nou porta nous col·laboradors a totes les seccions amb cridaneres creacions d’autor.
Theurel & Thomas és la Maison del macaron en Mèxic, on conjuguen la millor tradició francesa amb ingredients típics del país. D’aquí propostes com el macaron de mezcal o el macaron de mole, signats per Denise Theurel i Irving Quiroz. També de Mèxic és Mao Montiel, el xocolater alma mater de Dolcenero, qui transmet una gran personalitat creativa a través dels seus bombons, seus ous, o peces arquitectòniques.
Des de San Francisco (EUA), Chad Robertson és un altre dels rebosters de referència internacional amb el seu Tartine Bakery & Cafe, un establiment
en el qual ofereix elaboracions com el mantecado de camamilla i kamut. A Nova Zelanda, Gurkan Kilinc, cap de pastisseria de l’Hotel Waipuna, ens apropa la seva pastís de xocolata, fruita de la passió i caramel salat. A París s’imposen els ‘Angel cakes ‘, uns pastissos de gran consum en Nova York, sota l’òptica nipona de Youlin Ly, de la Pâtisserie Ciel.
A la secció de Fleca, Pablo Conesa i Rebeca Ruíz segueixen elaborant pans de gran qualitat des Alternative Bakery, a Sevilla. A Sant Sebastià, el Galparsoro Okindegia és un establiment de referència. La família de Mikel Galparsoro porta 77 anys oferint qualitat amb elaboracions com el Pa de civada. La Tahona del Sotillo, a Àvila, triomfa amb Ángel J. Rodríguez amb propostes com el Bollo gallec amb olives. El millor pa francès es fa a Tòquio de la mà de Katsuei Shiga, des Signifiant Signifié.
La Cuina dolça d’aquest número es deté en les dues estrelles que atresora Àbac; la bona estrella de Miquel Guarro a la Xocolat Academy; el enlairament de Acánthum i algunes de les propostes dolços maridades amb còctels que Mario Sandoval exposa en Cooktail, l’última novetat de Montagud Editors. En el panorama internacional, tres asos:
Regeix Marcon, Antonio Bachour i Ben Shewry.

Característiques:
Col·lecció:
ISBN:
Nombre de Pàgines: 180
Mides: 21 x 24 cm
Enquadernació: Tapa dura
Data primera edició: 02/2015

Publicació: Montagud Editors

Idioma: espanyol

Print Friendly, PDF & Email

Informació addicional

Pes 1 kg

També et recomanem…