Iniciar sessió

Registrar-se

Llibre “Panes contemporáneos”

29,00

Llibre “Panes contemporáneos”, de Xavier Barriga, Xevi Ramon, Josep Pascual, Manuel Cortés, Tony Valls, Javier Lumbreras

És important destacar que aquests professionals no es limiten a donar una llista d’ingredients i un procés, doncs aporten molt més: les seves formes de treball, la utilització -segons el cas- de les fermentacions controlades en els seus diferents tipus, la ultracongelació, la utilització de massa mare … Aquest llibre es dirigeix, en primer lloc, als que es dediquen professionalment a elaborar diferents varietats de pans per al seu comerç (forners i cuiners), però també a qualsevol amant del bon pa. Bon profit!

Comparteix

Product Description

Autors: Xavier Barriga, Xevi Ramon, Josep Pascual, Manuel Cortés, Tony Valls, Javier Lumbreras

Ens trobem davant d’un ressorgir de la fleca artesana que busca oferir, en primer lloc, elaboracions de qualitat presentades al consumidor en un ventall extens de varietats i en un entorn de servei acurat.
Actualment, ha sorgit una nova generació de forners autènticament artesans, molts per tradició familiar, altres per una nova vocació.
En aquest llibre es poden trobar elaboracions d’alguns dels forners que han assolit un gran prestigi. Des de Xavier Barriga, autor del llibre Fleca artesana, tecnologia i producció publicat per Montagud Editores, fins Xevi Ramon, que elabora a Triticum pans “a la carta”, passant per mestres i tècnics com Manuel Cortés, Tony Valls, Javier Lumbreras o Josep Pascual, director tècnic de la revista professional PãstryRevolution, entre d’altres.
És important destacar que aquests professionals no es limiten a donar una llista d’ingredients i un procés, doncs aporten molt més: les seves formes de treball, la utilització -segons el cas- de les fermentacions controlades
en els seus diferents tipus, la ultracongelació, la utilització de massa mare … Aquest llibre es dirigeix, en primer lloc, als que es dediquen professionalment a elaborar diferents varietats de pans per al seu comerç (forners i cuiners), però també a qualsevol amant del bon pa. Bon profit!

Característiques:
Col·lecció:
ISBN:978-84-7212-148-5
Nombre de Pàgines: 160
Mides: 17 x 24 cm
Enquadernació: Tapa dura
Data primera edició: 11/2013

Publicació: Montagud Editors

Idioma: espanyol

Print Friendly, PDF & Email

Informació addicional

Pes 1 kg

També et recomanem…