Iniciar sessió

Registrar-se

Llibre “La Cocina Al Vacío”

110,00

Llibre “La Cocina Al Vacío”, de Joan Roca Fontané, Salvador Brugués Fontané

El buit com TÈCNICA CULINÀRIA i no com a mer sistema de conservació. Heus aquí la primera premissa d’aquesta obra. I és que encara avui roman certa reticència que segueix associant el buit a processos industrials ia fins exclusius de rendibilitat, productivitat i allargament de la vida útil d’un producte. Però més enllà d’aquests avantatges pràctics, el buit pot respondre a un objectiu molt més proper a l’art culinari entès com a tal: la recerca de la qualitat màxima. 

Comparteix

Product Description

Autor: Joan Roca Fontané, Salvador Brugués Fontané
Joan Roca i Salvador Brugués (El Celler de Can Roca) són conscients de la importància de SOUS-VIDE Cousine , LA CUINA AL BUIT com a eina per a molts professionals.

El buit com TÈCNICA CULINÀRIA i no com a mer sistema de conservació. Heus aquí la primera premissa d’aquesta obra. I és que encara avui roman certa reticència que segueix associant el buit a processos industrials ia fins exclusius de rendibilitat, productivitat i allargament de la vida útil d’un producte. Però més enllà d’aquests avantatges pràctiques, el buit pot respondre a un objectiu molt més proper a l’art culinari entès com a tal: la recerca de la qualitat màxima.

El principal interès de Joan Roca i Salvador Brugués en aplicar el buit ha estat sempre la seva aportació a la millora de les coccions, per tal de minimitzar els efectes agressius que produeixen els sistemes tradicionals. Unint els fonaments de la conservació i la cocció al buit, Joan i Salvador estableixen una nova tècnica culinària, que si bé requereix una primera formació molt rigorosa, permet, un cop dominats els seus processos obtenir bons resultats i rendiments, tant en l’aspecte de qualitat i presentació de les elaboracions, com en un aspecte organitzatiu i pràctic de la cuina i el restaurant.

Així, proposen un nou sistema de treball que, entre altres revolucionàries avantatges, permet cuinar productes al buit en coccions ràpides i al moment, durant el servei del restaurant. Seguint el plantejament dels autors, al llarg del llibre es descriuen les característiques de la conservació, la cocció i la cuina al buit per, al final, descobrir els notables avantatges i espectaculars resultats d’aquesta tècnica en les receptes del Celler de Can Roca: el millor exemple de “alta cuina” al buit.

Joan Roca i Salvador Brugués senten les bases d’una tècnica culinària d’enorme valor, fonamental per a l’evolució de la cuina futura.

Característiques:
Col·lecció:
ISBN:978-84-7212-150-8
Nombre de Pàgines: 256
Mides: 24 x 27 cm
Enquadernació: Tapa dura
Data primera edició: 04/2014

Publicació: Montagud Editors

Idioma: espanyol/anglès

Print Friendly, PDF & Email

Informació addicional

Pes 1 kg

També et recomanem…