Iniciar sessió

Registrar-se

Llibre “Arroces contemporáneos” de Quique Dacosta

42,00

Llibre “Arroces contemporáneos”, de Quique Dacosta

Dacosta ha sorprès amb les seves renovades idees en la culinària de l’arròs. Perfecte coneixedor de la millor tradició arrossera del Llevant, on es
troba el seu restaurant, ha investigat amb el seu competent equip la “ciència” de l’arròs per comprendre millor aquest producte i, des del seu
sòlid domini de la tècnica i una extraordinària sensibilitat, augmentar les possibilitats culinàries i gastronòmiques del mateix.

Comparteix

Product Description

Llibre “Arroces contemporáneos” de Quique Dacosta

Autor: Quique Dacosta

Un llibre sobre arrossos amb un plantejament radicalment diferent de tot el que s’ha publicat fins al moment; més actual, més complet, més tècnic, més rigorós. També més personal, ja que està escrit per Quique Dacosta, nostre cuiner més aclamat, entre d’altres èxits, per la seva imponent “renovació” de la culinària de l’arròs.
Una menja fins ara relegat als “restaurants turístics de paella”, entra, de la mà d’Dacosta, per la porta gran de la gastronomia.
En aquesta original obra s’expliquen les claus per entendre com Quique Dacosta ha evolucionat la cuina de l’arròs fins a les més altes cotes del refinament gastronòmic, obtenint un ampli reconeixement nacional i internacional.
Entre d’altres guardons, Quique Dacosta obté el 2013 per al seu restaurant Quique Dacosta Restaurant, tres estrelles Michelin, i es consolida com a referent de la creació culinària present i futura.
Dacosta ha sorprès amb les seves renovades idees en la culinària de l’arròs. Perfecte coneixedor de la millor tradició arrossera del Llevant, on es troba el seu restaurant, ha investigat amb el seu competent equip la “ciència” de l’arròs per comprendre millor aquest producte i, des del seu sòlid domini de la tècnica i una extraordinària sensibilitat, augmentar les possibilitats culinàries i gastronòmiques del mateix.
A més, l’autor ens regala la vista i el paladar, amb una extraordinària selecció d’arrossos de creació pròpia, que neixen des d’una òptica mediterrània però incorporen idees foranes i donen al llibre un toc cosmopolita i renovador.

Característiques:
Col·lecció:
ISBN:978-84-7212-114-0
Nombre de Pàgines: 336
Mides: 24 x 30 cm
Enquadernació: Tapa dura
Data primera edició: 11/2005

Publicació: Montagud Editors

Idioma: espanyol

Print Friendly, PDF & Email

Informació addicional

Pes 1 kg

També et recomanem…