Iniciar sessió

Registrar-se

Tomàquet sec “picant” amb oli d’oliva verge extra EncantAran

7,90

Tomàquet  sec amb oli d’oliva verge extra (OOVE).

Es tracta d’un tomàquet tipus pera, secat al sol. Envasat un mínim de 6 setmanes amb oli d’oliva verge extra (arbequina-picual), romaniorengaall i caiena (picant molt suau)

Els tomàquets secs EncantAran neixen del saborós tomàquet tipus pera, deshidratat al sol i envasat amb oli d’oliva verge extra, aquests dos ingredients més les especies aromàtiques de muntanya fan que aquest producte es defineixi com a un producte diferent, un producte per a acompanyar el teu plat mediterrani donant un toc aromàtic sense treure protagonisme a els altres ingredients.

 

Comparteix

Product Description

Tomàquet sec amb oli d’oliva verge extra (OOVE). Es tracta d’un tomàquet tipus pera, secat al sol. Envasat un mínim de 6 setmanes amb oli d’oliva verge extra (arbequina-picual), romani, orengaall i caiena (picant molt suau) Els tomàquets secs EncantAran neixen del saborós tomàquet tipus pera, deshidratat al sol i envasat amb oli d’oliva verge extra, aquests dos ingredients més les especies aromàtiques de muntanya fan que aquest producte es defineixi com a un producte diferent, un producte per a acompanyar el teu plat mediterrani donant un toc aromàtic sense treure protagonisme a els altres ingredients. La seva textura carnosa fa qué alhora d’incloure’l en algún plat ajudi a crear una fussió de gust i sentor, donant així un matís a plats com els rostits, estofats, verdures, pasta, peixos, carns, amanides… o tot tipus de montadets, us recomanem el de formatge de cabra, una perfecta combinació.

Print Friendly, PDF & Email

Informació addicional

Pes 0.6 kg

També et recomanem…