tomàquet sec amb oli Encantaran
tomaquet sec picant Encantaran

7,90 €

Tomàquet  sec amb oli d’oliva verge extra (OOVE).

Es tracta d’un tomàquet tipus pera, secat al sol. Envasat un mínim de 6 setmanes amb oli d’oliva verge extra (arbequina-picual), romaniorengaall i caiena (picant molt suau)

Els tomàquets secs EncantAran neixen del saborós tomàquet tipus pera, deshidratat al sol i envasat amb oli d’oliva verge extra, aquests dos ingredients més les especies aromàtiques de muntanya fan que aquest producte es defineixi com a un producte diferent, un producte per a acompanyar el teu plat mediterrani donant un toc aromàtic sense treure protagonisme a els altres ingredients.

 

Comparteix

Detalls del producte

Tomàquet sec amb oli d’oliva verge extra (OOVE). Es tracta d’un tomàquet tipus pera, secat al sol. Envasat un mínim de 6 setmanes amb oli d’oliva verge extra (arbequina-picual), romani, orengaall i caiena (picant molt suau) Els tomàquets secs EncantAran neixen del saborós tomàquet tipus pera, deshidratat al sol i envasat amb oli d’oliva verge extra, aquests dos ingredients més les especies aromàtiques de muntanya fan que aquest producte es defineixi com a un producte diferent, un producte per a acompanyar el teu plat mediterrani donant un toc aromàtic sense treure protagonisme a els altres ingredients. La seva textura carnosa fa qué alhora d’incloure’l en algún plat ajudi a crear una fussió de gust i sentor, donant així un matís a plats com els rostits, estofats, verdures, pasta, peixos, carns, amanides… o tot tipus de montadets, us recomanem el de formatge de cabra, una perfecta combinació.

Informació addicional

Pes 0.6 kg